Home > Numerologie > Ziua de naştere : 8
De obicei foarte ambiţioşi şi avari, nativii zilei a opta au obiective bine conturate, sunt mereu în căutarea independenţei şi sunt foarte buni organizatori. Mulţi scriitori şi oameni de ştiinţă său născut în această zi. În cazul acestor nativi se impune găsirea unui echilibru între carieră şi viaţa de familie, deoarece în general cariera este cea care domină.

Ştiţi exact ceea ce vreţi să obţineţi şi arătaţi acest lucru şi celor din jurul dumneavoastră. Nu vă ascundeţi opţiunile şi aveţi foarte rar dubii privitoare la persoana dumneavoastră. Sunteţi plini de energie şi aveţi un spirit antreprenorial foarte bine dezvoltat.

Aceasta deoarece vedeţi foarte rapid rezolvarea problemelor, cunoaşteţi oamenii şi sunteţi dispuşi să riscaţi ceva nou. În ceea ce priveşte chestiunile financiare sunteţi o persoană care acţionează cu prudenţă şi aveţi o atitudine corectă în ceea ce priveşte banii. Aceasta înseamnă că sunteţi dispuşi să cheltuiţi banii pentru a vă distra, dar şi în scopuri caritabile. Câteodată va place să le arătaţi celorlalţi cât de importanţi sunteţi. Se poate spune că aveţi o anumită mentalitate de şefi sau poate că un fel de autoritate înnăscută. Când vă simţiţi bine puteţi fi foarte generoşi vă supăraţi foarte rar.

Poate că va trebui să aveţi grijă de greutatea dumneavoastră – acesta este puţin dificil pentru dumneavoastră.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply