Home > IULIE > Ziua de naștere 31 iulie

Ziua de naștere 31 iulie

Ziua de naștere 31 iulie – ziua umanistului

Indivizii născuți în ziua de 31 iulie acordă un interes special față de ceea ce înseamnă să fii o ființă omenească; îi preocupă întrebările filosofice și morale legate de natura omenescului, mai ales în privința aspectelor neobișnuite și anormale. Ca atare, nu ignoră nimic din ceea ce privește comportamentul uman și rareori va exista un subiect atât de tulburător încât să nu poată fi discutat și examinat.

Istoriile despre persecuție, tiranie și tortură îi pot fascina, alături de cele care implică sfinți, martiri și alte personaje de o înaltă spiritualitate, precum și actele lor de bunătate și curaj. Asta nu înseamnă că îi intereesează exclusiv oamenii excepționali; dimpotrivă sunt de asemenea absorbiți de viața de zi cu zi, de obiceiurile și tradițiile omenești.

Au o mare nevoie de a împărtăși, de a comunica lucrurile pe care le-au aflat. Adesea, cei mai introvertiți își consemnează gândurile în scris sau artă, mai cu seamă desen și pictură.

Majoritatea pun mai presus de orice munca pe care o efectuează, ceea ce poate, de multe ori, să nemulțumească familia sau prietenii. În calitte de membri ai familiei, sunt adesea subiecte de controverse și obiecte ale criticilor. Tocmai din acest motiv, unii pot alege chiar să trăiască singuri; aparent sunt prea ocupați de omenire în general, ca să mai aibă timp pentru interacțiuni personale.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

nu lăsați ca pesimismul să ocupe o poziție centrală în viața și munca dumneavoastră. Realismul dumneavoastră nu trebuie să fie o rețetă pentru fericire. Împrăștiați-vă cunoștințele și prezentați-vă intuițiile celor din jur.

PUNCTE FORTE

Observator

Expresiv

Vizual

PUNCTE SLABE

Anxios

Agitat

Izolat

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply