Home > Numerologie > Ziua de naştere : 3
Firi vesele, dar oameni predispuşi la gelozie; prietenoşi, populari şi sociali nativii cifrei 3 aduc veselia şi bucuria în orice grup. Înzestraţi cu o isteţime înnăscută, mereu fără astâmpăr, ei sunt o companie plăcută, dar se plictisesc cu uşurinţă. Adeseori se tem de singurătate, dar ascund acest lucru.

Sunteţi o persoană intelectuală şi preferaţi munca mentală. Vă exprimaţi foarte bine şi puteţi comunica idei unor mase mari de oameni.

Situaţiile sociale, cu grupuri mari de oameni nu sunt o problemă pentru dumneavoastră şi de accea vă recomand un serviciu în domeniul relaţiilor cu publicul sau educaţional. Este foarte probabil că sunteţi o persoană cu o popularitate foarte mare şi nu vă este greu să vă prezentaţi în lumina cea mai bună. Poate că ceilalţi vă considera atât de atractivi deoarece nu vă ascundeţi personalitatea, ci o scoateţi şi mai tare în evidenţă. Odată ce v-aţi hotărât care este calea în viitor, nu vă va fi dificil să vă găsiţi succesul.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply