Home > Numerologie > Ziua de naştere : 25

 

Naturi perfecţioniste şi rezervate, asemănătoare nativilor zilei de 7, persoanele născute în această zi sunt veşnic în căutarea libertăţii, dar iau deciziile cu o mare încetineală. Calmi, cu o intuitive putemica şi perfect capabili să păstreze un secret, nativii zilei de 25 pot părea timizi la prima vedere.

Viaţa este grea pentru dumneavoastră datorită atitudinii foarte critice pe care o aveţi. Nu sunteţi o persoană deschisă şi vorbăreaţa şi vă păstraţi gândurile pentru dumneavoastră. De aceea, foarte puţini oameni se pot lăuda că vă cunosc. Sunteţi foarte pretenţioşi cu dumneavoastră şi faceţi o impresie de om încrâncenat asupra celorlalţi, datorită efortului depus pentru a avea succes. Aveţi idei bune şi o intuiţie foarte bine dezvoltată. Poate că n-ar fi rău să vă găsiţi un loc singuratic şi retras unde să învăţaţi să vă relaxaţi. În plus, aveţi nevoie de o persoană alături de dumneavoastră pentru a vă susţine atunci când veţi avea o cădere nervoasă. Încercaţi să nu mai complicaţi viaţa atât de mult, deoarece puteţi fi induşi uşor în eroare şi puteţi greşi foarte des.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply