Home > Numerologie > Ziua de naştere : 22

Similari celor născuți pe data de 4, firi despotice şi dominatoare, nativii zilei de 22 sunt conducători înnăscuţi, înzestraţi cu un real talent în a-şi construi propriul drum în viaţă. Aceasta este considerată a fi cea mai putemica zi de naştere. Persoanele născute pe data de 22 ar trebui să-şi supravegheze nervozitatea; în general, au încredere în instinctul lor care, de obicei, nu îi înşală.

22 este un număr special – ar fi trebuit deja să observaţi că sunteţi diferiţi faţă de ceilalţi oameni. Nu ar fi exagerat să spunem că lucrurile au fost întotdeauna uşoare pentru dumneavoastră. Viaţa este cea mai mare provocare şi depinde de dumneavoastră dacă o acceptaţi sau nu. Aveţi abilităţi practice şi o voinţă puternică. Câteodată complicaţi lucrurile când nu trebuie şi ar trebui să fiţi mai toleranţi pentru a nu fi deranjaţi de ceva sau cineva. În momentul în care v-aţi pus ordine în viaţa veţi fi în stare să-i ajutaţi pe ceilalţi să-şi schimbe vieţile şi să facă o mulţime de lucruri minunate. Trebuie doar să nu vă abateţi de la ideile dumneavoastră şi să fiţi sinceri cu propriul “eu”. Poate că sunteţi instabili psihologic dar acest lucru nu reprezintă de fapt decât o expresie a sensibilităţii dumneavoastră.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply