Home > Numerologie > Ziua de naştere : 21

Această dată este considerată a fi „norocoasă”. Norocoşi, dar extravaganţi, asemănători celor născuţi pe data de 3, nativii zilei de 21 sunt fiinţe atrăgătoare şi vesele, care adeseori se găsesc în locul potrivit la momentul potrivit şi, de obicei, se află în centrul atenţiei. Au nevoie să se concentreze mai mult şi să nu mai irosească şansele ce li se oferă.

Oamenii sunt atraşi de dumneavoastră şi puteţi fi o persoană foarte şarmantă atunci când vă doriţi acest lucru.Totuşi aveţi calea dumneavoastră şi nu lăsaţi pe nimeni să se amestece. Dacă aveţi o relaţie de cuplu serioasă această atitudine v-ar putea crea probleme şi partenerul s-ar putea simţi neglijat. Deşi suferiţi dacă viaţa dumneavoastră sentimentală nu se ridică la nivelul aşteptărilor, vă apăraţi foarte bine libertatea. De asemenea găsiţi mereu pe cineva pe care doriţi să-l aduceţi acasă. Vă faceţi timp pentru decorarea casei şi sunteţi cunoscuţi pentru bunul gust pe care îl aveţi. Ar fi bine dacă v-aţi coordona mai bine acţiunile şi să finalizaţi lucrurile vechi înainte să începeţi altele noi. Dar, bineînţeles că dumneavoastră primiţi sfaturi cu scepticism.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply