Home > Analize Numerologice > Vineri 13 nu e chiar atât de negru – 13.11.2015

Vineri 13 nu e chiar atât de negru – 13.11.2015

Energia zilei de 13.11.2015 întăreşte încrederea în forţele proprii, creşte ambiţia, curajul şi spiritul disciplinar. Este o zi favorabilă activităţilor de planificare, organizare sau control, un moment în care ne putem pune ordine în viaţa personală şi să facem paşi serioşi spre o dezvoltare armonioasă. Pentru cei mai iscusiţi poate fi o zi excepţională la locul de muncă, în cazul unor investiţii sau speculaţii financiare. Cu o doză suficientă de inteligenţă şi înţelepciune, într-o astfel de zi pot fi luate hotărâri decisive şi marcante pentru viitor.

Este o zi puternică din toate punctele de vedere, cu atât mai mult cu cât apare şi antagonia dintre vibraţia interioară – dată de ziua de 13 = 4 şi cifra destininului (calea de urmat) a acestei zile – 14 = 5. Sunt două vibraţii cu caracteristici opuse d.p.d.v. numerologic. Dacă 4 pune ordine peste tot pe unde apare, solicită atenţie mărită, disciplină şi rigurozitate, 5-ul este exact cel care nu suportă şabloanele, regulile sau constrângerile de orice fel. Avem parte deci de o zi în care pot apărea răsturnări bruşte de situaţie, amplificare de un surplus de ambiţie, dorinţă şi impulsivitate – coloana 1-2-3 – dar şi de o dezorganizare la nivel practic, o lipsă a atenţiei distributive, a importanţei acordată elementelor cu adevărat semnificative.

O persoană bine organizată şi intenţionată poate străluci cu uşurinţă într-o astfel de zi, cheia reuşitei stă în inteligenţă, disciplină, răbdare, capacitatea de control a riscului, curajul de a adopta măsuri radicale la momentul potrivit şi din nou răbdare! Este vorba mai mult de o răbdare ‘activă’ dacă îi pot spune aşa, precum o felină care îşi pândeşte continuu prada.

Latura negativă a acestei zile poate aduce ciocniri puternice cu schimburi dure de replici, incapacitatea unora de a renunţa la idealuri şi pretenţii îi va canaliza încet dar sigur spre conflicte (pot fi şi fizice) ce vor lăsa urme adânci. Pe cât posibil evitaţi într-o astfel de zi luarea unor decizii semnificative, atâta timp cât nu deţineţi toate datele problemei. În schimb este o zi bună pentru documentare, acumulare şi muncă.

Atenţie suplimentară la modul de exprimare, cuvintele au un efect fantastic, cu atât mai mult cu cât sunt amplificate de intenţii neexprimate dar atent direcţionate. Energia lui 4 este capabilă să ‘împacheteze’ cu o atenţie desăvârşită intenţiile oculte într-un ‘ambalaj’ amabil şi prietenos şi îl va ‘livra’ cu o inteligenţă ieşită din comun specifică lui 5 şi cu o răceală şi dezinteres deghizat – susţinute de un psihism aproape imposibil de dominat (111111).

Privesc această zi ca pe o oportunitate de a ne şlefui caracterul, o zi aspră şi acidă care face diferenţa între cei pregătiţi să-şi ia viaţa în propriile mâini şi cei care mai sunt încă pe drum. Oriunde ne-am afla, energia acestei zile este necesară şi benefică acumulării şi exploatării.

Mai multe informaţii cu privire la perioada pe care o tarversăm voi oferi în cadrul conferinţei pe care o voi susţine îăn data de 13.11.2015 la Oradea, cu titlul “Cunoaşterea de Sine şi Compatibilitatea Numerologică”, şi de asemenea găsiţi mai multe informaţii pe site despre week-end’ul trecut – 7-8-9 week-end decisiv, 11.11.2015 renaşterea din propria cenuşă; sau compatibilitate numerologică.

Cu bine!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply