Home > Secretul Numelui > Vibraţia numelui – METODĂ DE CALCUL

Vibraţia numelui – METODĂ DE CALCUL

Acest număr reprezintă vibrația numelui complet sub care sunteţi cunoscut (numele și prenumele), aşadar valoarea lui constă în suma tuturor literelor existente în numele dumneavoastră.

Vibrația numelui este cel mai important număr existent în numele pe care îl purtaţi şi, în consecinţă, cel mai important număr pe care îl puteţi controla, deoarece vă puteţi schimba numele. Multă lume face acest lucru în mod inconştient, acceptând poreclele, iar femeile din societatea occidentală fac frecvent acest lucru prin căsătorie.

Vibrația numelui arată ceea ce faceţi în realitate – nu ceea ce vreţi, şi nici ceea ce credeţi că doriţi. Pur şi simplu ea arată modul în care interacţionaţi cu cei din jur, şi în acest sens influenţează situaţiile pe care le atrageţi, dar această influenţă este relative redusă, comparativ cu oportunităţile oferite de cifră destinului. Aceasta indică talentele şi şansele pe care le atrageţi în viaţă, în vreme ce vibrația numelui vă influenţează acţiunile şi relaţiile cu cei din jur.

 

Biblia face multe aluzii la nume; de pildă, în „Proverbe” putem citi: „Este mai bine să ai un nume bun, decât cele mai mari bogăţii”, iar în „Samuel” se spune: “Cum este numele lui, aşa este şi el”. Un vechi proverb englez afirmă că „Un nume bun îşi păstrează strălucirea chiar şi în întuneric.”

Numele pe care îl purtaţi acţionează în mod simbolic asupra persoanelor care nu vă cunosc. El vă creează o anumită imagine a felului în care arătaţi, cum vă comportaţi şi a modului în care vă veţi dezvolta, iar această imagine este creată prin simpla îmbinare a sunetului şi formei literelor pe care numele dumneavoastră le conţine.

În romanul său „Vieţi secrete”, scriitorul britanic E. F. Benson descrie felul care Susan Leg îşi vinde prima sa carte. Editorul o implorase să folosească pseudonim. Poate că unii cititori se vor întreba „Ce contează un nume?”; răspunsul este: „Contează foarte mult, dacă îl alegeţi pe cel corect.” Susan îşi descoperi în vis atât numele, cât şi titlul cărţii. Se va trezi din somn „cu un strigăt de triumf – “Merele Sodomei, de Rudolph da Vinci!””

Sunetul şi structura acestor cuvinte zugrăvesc o imagine deosebit de vie. Din punct de vedere numerologic, este foarte important să avem numele potrivit. 0 veche credinţa afirmă că toate cuvintele a căror valoare numerică este identică sunt legate între ele într-un fel sau altul.

De pildă, literele din cuvintele: Dumnezeu, bun, tot, întreg, măsură, desăvârșit, totalizează, în fiecare caz, 1. în acelaşi fel, cuvintele care au aceeaşi ibrație cu cea a numelui pe care îl purtaţi vor avea, cumva, o legătură între ele. Acest aspect destul de puţin investigat al analizei cuvintelor a fost examinat de autorii Shirley Blackwell Lawrence, William Eisen şi Henrietta Bemstein şi constituie un domeniu de cercetare plin de satisfacţii.

Vibrația numelui este reprezentată de suma fadică a tuturor numerelor din numele pe care îl purtaţi, sau de suma cifrelor vocalelor şi consoanelor. E acelaşi lucru.

numerology-key-L

Iată cum se calculează această cifră a numelui complet:

Exemplu:

A n g h e l   I o r d  a n e s c u

1 5 7 8 5 3  9 6 9 4 1 5 5 1 3 3

1+5+7+8+5+3+9+6+9+4+1+5+5+1+3+3 = 75 = 7+5 = 12 = 1+2 = 3

Vibrația numelui: 3

Vezi toate vibrațiile numelui aici

 

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii


comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

3 Responses

Leave a Reply