Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 8

Vibrația casei 8 – nu le oferă locuitorilor posibilitatea de a se opri la cele deja dobândite. Cel mai modest om, trăind câţiva ani într-un astfel de apartament, inevitabil începe să îşi construiască planuri măreţe de genul lui Napoleon. Este un apartament foarte bun pentru cei care sunt preocupaţi de afaceri mari sau politică. La fel pentru bancheri dar urmând o singură condiţie prin care toate eforturile lor sunt îndreptate spre îmbunătăţirea vieţii sociale. Dacă te gândeşti doar la planurile strict personale şi egoiste, un astfel de spaţiu te poate uşor împinge către puşcărie. În cazul în care eforturile depuse sunt orientate şi pentru binele celorlalţi, către acest spaţiu se îndreaptă o mulţime de mijloace financiare menite să contribuie la realizarea planului. Îşi găseşte ajutoare şi oameni care gândesc la fel cât şi relaţiile necesare. Într-o astfel de situaţie, apartamentul nr 8 se transformă într-o ceaşcă plină de oportunităţi şi contexte favorabile. Însă dacă proprietarii apartamentului sunt îngrijoraţi exclusiv doar de propria îmbogăţire, atunci nefericirile şi ghinioanele, ca şi cum singure îşi găsesc drumul către ei. Este foarte uşor de observat aproape zilnic în mass media şi televiziune tot felul de arestări care se petrec în astfel de case sau apartamente, mai ales în România, care deţine aceeaşi cifră de vibraţie. Priviţi cu atenţie filmele artistice şi veţi vedea o serie întreagă de acţiuni neplăcute, legate de arestări şi alte lucruri neplăcute, care se întâmplă în apartamentele cu nr 8, camere de hotel etc., deşi regizorii nu cunosc numerologie.

Aspecte pozitive:
Dacă eşti o persoană sigură pe sine, îndrăzneaţă, luptătoare, hotărâtă să reuşească în viaţă, ai nevoie de o locuinţă cu o vibraţie la fel de puternică. Dacă îţi place să lucrezi la domiciliu, aceasta este casa ideală pentru tine. Majoritatea vizitatorilor care intră aici sunt persoane cu care ai relaţii de afaceri. 8 este un număr care favorizează dobânbirea puterii, banilor şi succesului, cu condiţia să acorzi suficientă atenţie organizării şi să te concentrezi asupra ţelului urmărit.

Aspecte negative:
Numărul 8 ne vorbeşte despre puterea şi dreptatea supremă care se revărsa asupra omului, şi despre răsplata care îi revine pentru faptele sale, în bine sau în rău. Această casă dispune de o vibraţie atât de puternică, încât îţi este foarte greu să te sustragi. Orice implicare în afaceri necinstite va avea consecinţe foarte neplăcute. De asemenea locuitorii acestei case trebuie să îşi conştientizeze impulsurile spre violenţă şi să înveţe să le controleze. Dacă locuieşti într-o casă cu numărul 8 este bine să îţi aduci aminte din când în când să îţi iei şi câte o vacanţă. Nu confunda odihnă cu lenea…

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 8:
Vibraţia lui 8 este favorabilă oamenilor puternici, competitivi, care ştiu ce vor de la viaţă; atât celor aflaţi în posturi de conducere ale unor firme, precum şi oamenilor de afaceri, în orice domeniu.

 

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply