Home > Semnificaţia adresei > Vibrația casei 3

Vibrația casei 3 – deţine o energetică suficient de puternică pentru a se manifesta într-o formă neobişnuită şi originală şi din belşug revărsa această energie asupra locuitorilor săi.   Într-un astfel de apartament cu uşurinţă de pot manifesta tot felul de zgomote ciudate şi inexplicabile. Vecinii îi vor considera pe locuitorii acestui apartament ca fiind ciudaţi şi neobişnuiţi. Nu va fi deloc straniu dacă aceştia vor auzi despre ei tot felul de vorbe din partea băbuţelor, vecinelor, de pe banca din faţa blocului. Locuitorii apartamentului 3 vor fi des subiectul prejudecăţilor celorlalţi. Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă. Ieşind la pensie, poţi să îţi aduci aminte de talentele deţinute în copilărie cum ar fi desenul, pictura, arte, aşa că, dacă eşti pensionar, pune mâna pe creion sau pensule şi încearcă să te distrezi. Vei observa că acest lucru va căpăta o dezvoltare şi o anumită populatitate, chiar şi cerere din partea vecinilor, prietenilor şi cunoştinţelor novicelui pictor.

Spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi din acest motiv, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânără.

Sarcina principală a părinţilor este să se dea într-o parte şi să nu încurce micului geniu.

Aspecte pozitive:
Dacă îţi plac petrecerile şi distracţia, atunci aceasta e casa ideală pentru tine. Este o locuinţă care încurajează gândirea pozitivă. Oamenii vin cu plăcere în vizită, se vorbeşte mult, se râde, se glumeşte. Aici poate înflori brusc o idilă ce va dispărea la fel de repede dacă nu este susţinută de sinceritate. Nu este o locuinţă potrivită pentru cei care caută liniştea, şi nici pentru persoanele care pun preţ pe ordine, organizare şi rutina.

Aspecte negative:
Dintre toate numerele, 3 este cel mai deschis către influenţele exterioare. Această casă este ca un burete care absoarbe tot. Fiecare om care intră vreodată aici îşi va lăsa amprentă, în bine sau în rău, ceea ce înseamnă că trebuie să fii foarte atent pe cine inviţi în casa ta. Majoritatea certurilor şi tensiunilor pornesc din cauza unor persoane din afara casei. Această locuinţă este una dintre cele mai susceptibile de a fi prădata de hoţi. Numărul 3 fiind guvernat de Aer, există oricând pericolul declanşării unui incendiu, însă cele mai mari daune vor fi provocate de fum. Vibraţia lui 3 încurajează cheltuielile extravagante, împrăştierea şi dezordinea, deci este bine să fii atent la aceste lucruri, să cauţi să eviţi excesele şi să îţi asumi responsabilitatea vieţii tale.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 3:
Această locuinţă este favorabilă scriitorilor şi persoanelor cu talent artistic, umoriştilor, artiştilor de comedie, actorilor.

 vezi vibraţiile tuturor adreselor aici

sursa 1
sursa 2

 

comentează sau scrie o întrebare

Leave a Reply