Home > Cursuri > Trăsăturile de caracter, starea de sănătate şi succesul în viaţă, pot fi citite pe chipul uman

Trăsăturile de caracter, starea de sănătate şi succesul în viaţă, pot fi citite pe chipul uman

CITIREA CHIPULUI

 

Oamenii încep să se privească din ce în ce mai puţin în ochi. Oamenii încep să cunoască din ce în ce mai puţin despre cei de lângă ei. Zilnic venim în contact cu zeci şi sute de oameni, unii poate cu mult mai mulţi.

D

ezvoltarea tehnologică a avansat copleşitor în ultimii ani şi odată cu cele mai noi gadgeturi şi aplicaţii, o mare parte din viaţa noastră s-a mutat în lumea virtuală.

Cei mai mulţi dintre noi folosim Facebook şi alte reţele de socializare, comunicăm prin Whats-up, Messanger, e-mail, ne deplasăm cu Uber, Waze sau Google maps, postăm pe Instagram sau stocăm în Cloud, dăm check-in cu prietenii în cele mai noi locaţii din oraş, ascultăm audio-book’uri direct pe you-tube sau pe Ipod, învăţăm orice din tutoriale video, ne sincronizăm toate listele de contacte în telefon şi în pauze facem câte un up-date. Bineînţeles că ne adunăm la socializare, acasă la prieteni, în parc, pe terasă, la restaurant sau în club, unde de cele mai multe ori piesa principală de legătură dintre oameni rămâne smartphone’ul.

A

utodescrierea de pe wall sau recenziile unora mai mult sau mai puţin avizaţi nu prezintă niciun fel de garanţie cu privire la caracterul celui pe care doar ce l-ai întâlnit. Prieteni, iubiţi, membri ai aceeaşi familii, cu toţii au micile lor secrete, compromisuri pe care le fac, dorinţe neexprimate şi modul lor de manifestare autentic.

Trăim într-o societate în care este dificil să-ţi dai seama dacă este bine sau nu să fii autentic, dacă e folositor sau nu să urmezi tipare.

 

Comunicarea începe să se mute din ce în ce mai mult în mediul on-line. Vorbim aici doar despre cele 7 procente care reprezintă comunicarea verbală, adică cuvintele rostite!

Restul de 38% înseamnă limbaj paraverbal – adică intonaţie sau variaţiunile vocii, şi cel mai mare procent – de 55% este reprezentat de limbajul nonverbal

Pentru mulţi pare greu de crezut că un procent de doar 7% este atribuit cuvântului rostit!

Este foarte adevărat şi uşor de demonstrat. Gândiţi-vă doar ce valoare mai au în zilele noastre zicalele: “crede-mă pe cuvânt!” sau “îţi dau cuvântul meu!” …

Oamenii de succes ai zilei de mâine sunt cei care vor şti să descifreze restul de 93% din întregul proces al comunicării!

T

ehnicile de citire a chipului prin metoda Mian Xiang reprezintă o formă străveche (metodă chinezească de peste 3000 de ani) de analiză a caracterului uman, a modului de manifestare caracteristic fiecărei persoane, citirea gândurilor și intențiilor ascunse ale interlocutorului, evidențierea evenimentelor din trecut și manifestările reale dincolo de măștile sociale.

A

ceastă metodă de identificare a caracterului uman analizează fiecare trăsătură facială separat dezvăluind semnificația ei.

 

Vocea este un indicator esenţial în schimbarea de dispoziţie. Astăzi nimeni nu mai ştie să asculte şi să privească. Un specialist în citirea chipului ştie să asculte şi să privească. De regulă, cu cât un chip este mai asimetric, cu atât starea interioară a persoanei respective se află într-un conflict mai pronunţat. Adică, una spune, dar alta gândeşte. Picioarele dezvăluie schimbările de dispoziţie ale persoanei cu care interacţionăm şi trădează dorinţele imediate. În momentul în care am deprins tehnica de a observa toate aceste modificări în poziţia interlocutorului, ne putem verifica încă o dată prin mici teste – întrebări sau reacţii, care să-l determine pe celălalt să ne ofere răspunsuri non-verbale suplimentare.

citat – Suada AGACHI – specialist în tehnici de Citire a Chipului


T

ehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, management la nivel de micro/macrointreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, agenții de pază și protecție, bănci etc, adică oriunde este necesar contactul uman și evaluarea corectă.

E

ste o metodă care se învață doar cunoscând și practicând tehnicile predate. Nu este suficientă descrierea trăsăturilor faciale, ci asamblarea informațiilor într-o schemă prin care se poate analiza amănunțit orice aspect din viața unei persoane.

T

ehnicile de citire a chipului Mian Xiang sunt folosite de profesioniști pentru a descifra caracterul uman dincolo de măști, fiind metoda cea mai rapidă și cea mai utilizată în întreaga lume, în orice domeniu de activitate.

În perioada următoare, Suada Agachi va susţine în oraşe din toată ţara cursuri şi conferinţe în care va exemplifica şi va preda tehnicile de citire a chipului!

Conferinţa – Tehnici de Citire a Chipului. Analiza Trăsăturilor Faciale

Iași

05.09.2016

mai mult

Bacău

06.09.2016

mai mult

Galați

07.09.2016

mai mult

Constanţa

09.09.2016

mai mult

 

Tematică:

Conferinţa – Tehnici de Citire a Chipului. Analiza Trăsăturilor Faciale

– Ce presupune analiza chipului uman și cum se pot citi oamenii?
– Ce calități trebuie să dețină un cititor de fețe?
– Care sunt tehnicile de citire a chipului?
– Ce presupune a analiza chipului uman după metoda chinezească Mian Xiang?
– Cum se analizează trăsăturile faciale?
– Semnificația trăsăturilor faciale după: formă, poziție, mărime în raport cu fața, alunițele/ ridurile/ semnele poziționate în jurul lor sau deasupra acestora.
– Analiza pe larg a trăsăturilor faciale după cele cinci elemente chinezești (apă, lemn, foc, pământ, metal). 

Tehnicile predate analizează în detaliu forma, trăsăturile specifice, dimensiunea și alte caracteristici despre fiecare trăsătură facială: Ochi, Alunițe, Riduri, Sprâncene, Nas, Urechi, Pomeți, Obraji, Filtrum, Buze, Dinți, Bărbie, Forma feței, Ten, Frunte, Inserția părului, Păr, Microexpresii faciale, Voce, Mâini, Unghii.

Distribuie acest articol pentru a-i ţine la curent şi pe prietenii tăi. Cu siguranţă vor aprecia informaţia! 

Mai multe detalii despre evenimente şi înscrieri găsiţi aici:

Iasi: conferinţă – 05 septembrie 2016

Bacău: conferinţă – 06 septembrie 2016

Glaţi: conferinţă – 07 septembrie 2016

Constanţa: conferinţă – 09 septembrie 2016

Pentru mai multe informaţii despre Fizionomie şi Citirea Chipului, vizitaţi www.Suada.ro

Cum îi poţi identifica pe cei care te mint?! Video cu Suada Agachi.

Limbajul Trupului în Afaceri – video cu Suada Agachi

vezi mai multe clipuri video despre Citirea Chipului cu Suada Agachi – AICI

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Semnificația Numerologică a numelui SUADA
Consultații Numerologice – CLUJ
Citirea Chipului – Curs FIZIONOMIE 2017
Tainele Feminității – Seminar 2017

Leave a Reply