Home > Analize Numerologice > Te-ai născut în luna a 5-a din 2015 … te-ai născut ‘mai’ special

Te-ai născut în luna a 5-a din 2015 … te-ai născut ‘mai’ special

Despre cei născuţi în luna mai, în general se cunoaşte faptul că sunt prietenoşi, se dedică cu drag familiei şi sunt foarte ambiţioşi. Duc o viaţă sub semnul mobilităţii, al schimbării şi al independenţei. Sunt oameni norocoşi, şi nu ezită atunci când se naşte o oportunitate de a câştiga ceva, chiar dacă pentru asta e necesar uneori să încalce legea.

Esenţială pentru astfel de oameni este auto-exprimarea. Adesea se regăsesc în domenii artistice şi se afirmă prin ceea ce scriu, compun, prin dans, film, sau alte forme de artă.

Au nevoie de libertate dar şi de siguranţa oferită de un cadru legislativ bine organizat sau de către propria familie. Sunt prieteni devotaţi şi de valoare, atunci când ştii cum să-i apropii de tine.

Dacă aş privi Lumea în care trăim ca pe o mare tablă de şah, plină cu piese mult mai diversificate decât cele clasice pe care le cunoaştem, aplicând şi cunoştinţele numerologice, observ cu uşurinţă cum Divinitatea, ‘trimite în joc’ în perioade diferite de timp ‘piese’ înzestrate cu calităţi deosebite, special concepute pentru a se potrivi la un moment dat în marele puzzle pe care noi, oamenii simpli, cu greu îl putem percepe.

Mi-a atras atenţia de această dată luna mai – 05, a acestui an – 2015. Într-o analiză numerologică obişnuită, utilizând câteva operaţii algebrice, se obţine un şir de cifre ce caracterizează în detaliu omul născut într-o dată calendaristică anume. De obicei, structura şi compunerea matricelor numerologice variază destul de mult în perioada unei luni calendaristice, ceea ce înseamnă că oamenii născuţi în perioade apropiate de timp sunt foarte diferiţi între ei, şi aici mă refer la potenţialitatea pe care o au din naştere.

Revenind la ‘tabla de joc’ şi la ‘piesele’ proaspăt ‘mutate’ în această perioadă, observ o particularitate rară a celor născuţi în luna mai 2015. Prezenţa cifrei 5 în mod repetat în structura matricială a acestor persoane, pe de o parte demonstrează capacitatea ridicată a acestora de ‘jucători’ – la propriu, cât şi un set ‘mai’ special de calităţi al acestora.

În general astfel de oameni se vor adapta mai uşor variaţiilor vieţii, de aceea spuneam că sunt buni jucători, se vor adapta cu repeziciune pe orice ‘scenă’ vor fi nevoiţi să ‘joace’ şi tind să iasă cu brio din orice ‘rol’ atribuit. Unor astfel de oameni chiar le place să fie înconjuraţi de oameni, să se bage în tot felul de situaţii în care să-şi demonstreze abilităţile, calităţile de negociatori, comunicatori, negustori, politicieni, medici, etc., moment în care vor acumula o experienţă nouă şi interesantă de viaţă.

luna mai 2015

Au o intuiţie crescută dar care se va manifesta în mod diferit la fiecare. Unii o vor asculta şi dezvolta, alţii o vor ţine ascunsă, însă cu toţii o au la îndemână. Din acest motiv, astfel de persoane fac mai puţine greşeli în viaţă şi dau impresia că merg numai pe drumul potrivit.

Cei în matricea cărora se găsesc trei sau patru de 5, sunt persoane mult mai intuitive, cu un puternic simţ al clarviziunii, au un fler aparte, sunt foarte schimbători şi foarte greu de dus de nas. Aproape instantaneu aceştia ştiu când cineva îi minte, uneori chiar înainte să se întâmple. Acest sistem al lui 5, răspunde şi de imaginea de sine şi de stima de sine a omului, prin urmare poate fi considerat ca un centru de comandă. În momentul în care o persoană se simt încrezătoare în propriile forţe şi simte ca şi cum o forţă o împinge de la spate, nimic nu-i va sta în cale, în timp ce, pentru cei cu o astfel de structură mai slab reprezentată, lucrurile se întâmplă cu mare dificultate, mai ales dacă fac greşeala să asculte de ‘gura lumii’.

Şi cei născuţi în luna mai 2015 pot ceda în faţa propriilor aptitudini, în sensul că aceştia pot cu uşurinţă să plece din această realitate – într-o lume paralelă, să trăiască precum într-un vis doar în capul lor şi să aibă senzaţia că visul continuă şi în lumea reală. Din această cauză, multe astfel de persoane ajung să fie evitate, neînţelese, considerate ciudate sau profund visătoare. Nu este nimic în neregulă cu ei, doar că lumea nu este obişnuită să-I privească în acest sens, să-i înţeleagă şi să-i accepte aşa cum sunt.

Din analiza detaliată a matricelor numerologice pot spune că aceste persoane, care se vor naşte în decursul întregii luni, vor aduce modificări semnificative în cadrul societăţii în care se vor dezvolta. Semnificative sunt două elemente: panul afectiv-emoţional şi cel psihic-volutiv, în sensul că, o parte dintre ei îşi vor impune punctual de vedere, viziunile şi vor lăsa o puternică amprentă la nivel sentimental, vor impresiona prin exemplul lor, prin pasiunea cu care se vor dedica lumii şi  vieţii în general, iar cealaltă parte (aprox. 50-50%) se vor impune cu tăria cuvântului, cu hotărâre, vor fi radicali, intransigenţi şi vor urmări până la capăt întocmirea propriilor viziuni, de multe ori chiar şi dacă acestea sunt greşite.

Majoritatea sunt oameni calmi, lenţi, care acţionează cu răbdare şi de cele mai multe ori par că aşteaptă să fie împinşi de la spate. Se vor angaja mai mult în activităţi care îi interesează personal şi din care au ceva concret de câştigat, vor evita conflictele şi agresivitatea. La extrema opusă, foarte rar, se va întâmpla să fie scoşi şi din sărite, moment în care e mai bine să fugi din faţa unui astfel de om. Ca un dezavantaj, ei pot interpreta total eronat realitatea înconjurătoare, motiv pentru care vor purta multă ranchiună şi resentimente cu ei. Sunt foarte uşor de rănit şi extreme de sensibili la feed-back-ul celorlalţi. Chiar dacă nu i te adresezi în mod direct, cu siguranţă va citi mai mult decât ai vrut să transmiţi prin cuvinte sau gesturi.

Se pot ataşa cu uşurinţă de alţi oameni, de o idée sau chiar de un obiect, însă acest fapt va trebui ca fiecare dintre ei să îl gestioneze cum va şti mai bine.

Un alt ‘set’ aproximativ asemănător de oameni, s-au născut şi în luna mai 2005, însă de data aceasta decada 2010-2020 le confer cu totul alte oportunităţi şi şanse de a ‘juca’ în marele joc al Divinităţii.

 

analiză comparativă cu aceleaşi date aleatorii din luna iunie 2016

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
Semnificația Numerologică a numelui IRINA
Taro – Numerograma anului 2019
Numerograma unei campioane – Simona Halep

Leave a Reply