Home > Analiza Numelui > Semnificația Numerologică a numelui SUADA

Semnificația Numerologică a numelui SUADA

SUADA

În mitologia romană, SUADELA (sau SUADA) era Zeița persuasiunii, seducției, dragostei dar și a discursurilor încântătoare.
A fost asociată cu Venus – (Afrodita la greci) Zeița frumuseții, a plăcerilor și a fertilității.
La greci este asociată cu PEITHO – Zeița persuasiunii și a seducției (nume roman – Suadela). Peitho era cunoscută și sub numele de zeița “seducatoare”. Era întotdeauna în prezența Afroditei, cele două fiind nedespărțite, și simboliza dorința. Atunci când Peitho îți țesea pânza de mreje, niciun bărbat nu rezista. Peitho era seducția, pasiunea, dorința. Avea posibilitatea de a cuceri orice barbat și de a-l juca pe degete dupa bunul său plac.

S U A D A = 1 + 3 + 1 + 4 + 1 = 10

Dinamică și expresivă, Suada face totul după bunul său plac, nu poate fi dominată și nici nu acceptă compromisuri. Știe foarte bine ce-și dorește și își urmează cu fermitate scopurile. Deține o creativitate ieșită din comun și este capabilă să se descurce în orice situație, atâta vreme cât nu i se impun limite din exterior.

Este un lider din toate punctele de vedere, este capabilă să împărtășească din frumusețea și delicatețea ei tuturor celor care îi sunt în preajmă și drumul său în viață este acela de a-și descoperi propriul izvor de creativitate și înțelepciune, astfel încât să devină o sursă de inspirație și curaj.

Numele complet al lui Suada este Agachi Adela Suada .. deci pentru mine asta explică multe 🙂

 

vezi toate numele aici

 

Darul si Harul inscris pe chip – cu Suada Agachi, Lidia Fecioru si Maria Coman – la Antena 3

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
SUADELA – Zeița persuasiunii
Fizionomie și Limbajul Trupului

Leave a Reply