Home > Analiza Numelui > Semnificația Numerologică a numelui CRISTINA

Semnificația Numerologică a numelui CRISTINA

CRISTINA

Numele provine de la numele personale latine Christianus, Christiana, adjective derivate de la Christus, prin care erau desemnaţi adepţii religiei creştine.

Forma Christus, preluată de romani, va fi baza de derivare a lui Christianus. Christianus apare cu valoare de nume personal distinctiv când creştinismul a devenit religie oficială.

Cristina este un nume de influenţă creştinească foarte popular în România. Provine de la latinescul Christian(a), care se traduce prin “urmaşul lui Hristos” sau “cel ce crede în Hristos“.

În cultura românească, numele Cristina înseamnă a unge. Prenumele a cunoscut o răspândire largă încă de la începuturile creştinismului, iar în timp, a devenit unul dintre cele mai îndrăgite şi apreciate din lume.

Doamnele și domnișoarele care poartă numele Cristina sunt puternice, rafinate şi foarte elegante. Se impun rapid în grupuri şi comunităţi, datorită personalităţii debordante. Au o predispoziţie artistică şi sunt greu de tolerat de cei din jur.

Cristina este o persoană prietenoasă, generoasă şi deschisă. Are o naturaleţe în vorbire, îi este uşor să intre în discuţie cu alte persoane şi îşi poate face mulţi prieteni. Înclină să fie generoasă şi înţelegătoare cu cei care se afla în circumstanţe nefericite sau grele. Poate fi fermă, pozitivă şi independentă în idei.

C R I S T I N A = 3 + 9 + 9 + 1 + 2 + 9 + 5 + 1 = 39 = 12 = 3

Cristinei îi place liniştea, simplitatea şi lucrurile naturale. Detesta lucrurile sofisticate şi mondenităţile, este mereu în căutare de stabilitate. Spirit practic şi raţional, interesată de ultimele noutăţi în domeniul electronic şi IT, Cristinei îi place să planifice şi să organizeze lucrurile în cele mai mici detalii deoarece îi este teamă de neprevăzut.

Cristina va fi tentată de profesii ştiinţifice sau tehnice sau de cele din domeniul ştiinţelor umane – psihologie, parapsihologie. Va excela în activităţi ce necesită precizia, minuţiozitatea precum croitoria.

 

vezi toate numele aici

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply