Home > Analize Numerologice > Schimbări produse de 09.2015 – capăt de drum, dar nu oricum

Schimbări produse de 09.2015 – capăt de drum, dar nu oricum

9 reprezintă un capăt de drum. Finalizarea unei etape, perioada examenelor de final, încercările fireşti şi obligatorii în vederea dobândirii unui set nou de calităţi şi aptitudini, necesare în noua etapă de viaţă. 9 ne aminteşte că mântuirea vine doar la capătul drumului, după ce am îndurat suficiente teste şi încercări (Atenţie – NU mai mari decât putinţele noastre!!), pentru că Universul are modul său propriu de a ne oferi cele de trebuinţă, necesare evoluţiei individuale şi colective. Ne aflăm în plin proces de transformare şi de ‘testare’, este o perioadă în care rezultatele acţiunilor noastre se simt mai puternic şi mai semnificativ. Chiar dacă este vorba de evenimente petrecute cu mai mult timp în urmă, în aceste zile se vor încheia multe socoteli, se va trage linie şi se va observa rezultatul.

Este în acelaşi timp o perioadă favorabilă reorientării sau reorganizării. Este un moment revoluţionar aş spune, în care mulţi oameni vor renunţa la ceva din trecutul lor (obiceiuri, moduri de a privi/ gândi/ crede, ataşamente, preconcepţii, viziuni, etc.) şi vor aduce ceva nou în viaţa lor, ceva necesar şi util. Întreaga această transformare (revoluţie) se face sub ‘atenta supraveghere’ a Universului, sau dacă vreţi respectând strict legile după care este guvernat, prin urmare, noutăţile care sunt pe cale să apară nu vor fi neapărat pe placul nostru, însă cu siguranţă sunt strict efectul produs de oameni (atât la nivel individual cât şi colectiv). Dacă doriţi, o puteţi privi ca pe o corectură, ca atunci când ai ajuns la capăt de drum şi priveşti înapoi, sau pur şi simplu meditezi la ultima perioadă din viaţa ta şi tragi concluzii cu privire la ce a fost bun, ce nu şi la ce te poţi aştepta pe mai departe. Este firesc şi clar ca lumina zilei pentru mulţi dintre cei care au ajuns să citească aceste rânduri că odată produsă cauza, mai devreme sau mai târziu are să apară şi efectul corespunzător. Aceasta este una dintre perioadele în care vom culege efectele dar reţineţi că este deja târziu pentru a mai schimba ceva. Învăţăm din experienţă şi ne corectăm (dacă este cazul) din mers.

Este de preferat să evitaţi să debutaţi activităţi de amploare în această perioadă. Mai bine aţi folosi acest timp pentru a revizui planul pe care îl aveţi sau să puneţi la punct şi mai bine detaliile. În curând va veni şi vremea acţiunii.

Anul 2015 (vibraţie 8) este caracterizat de energiile lui 2, 0, 1 şi 5, care însumează cifra 8. Ajungem astfel să ne împlinim cele mai măreţe obiective bazându-ne pe mai multe elemente. Astfel, vibraţia lui 2 aduce o mai bună cooperare, diplomaţie, adaptabilitate, răspundere, intuiţie şi dorinţa de perfecţionism. 2-ul aduce atât dualitate şi indecizie cât şi nevoia de echilibru şi armonie, atenţie la detalii dar şi dorinţa arzătoare de a atinge idealuri înalte. Vibraţia lui 0 aduce mai multă inspiraţie, dorinţă de dezvoltare, indică debutul unui nou drum (spiritual) şi în acelaşi timp amplifică atributele lui 2. Vibraţia lui 1 indică direcţia de urmat, este impulsul care adice iniţiativă şi dinamică. Acesta pune în acţiune ideile şi orientează sentimentele pe calea împlinirii lor. 5-ul aduce schimbarea! Prin prezenţa sa, sugerează existenţa oportunităţilor de schimbare la tot pasul, curiozitate şi inteligenţă, libertate de alegere şi decizie, motivaţie şi … din nou oportunităţi! Iată deci valoarea acestul an şi atributele sale semnificative.

Posibilităţi de schimbare vor apărea la tot pasul însă pentru a le da curs şi pentru a beneficia de orice oportunitate decisivă va fi dorinţa interioară a fiecăruia. Este un an în care ne putem împlini unele dintre cele mai măreţe dorinţe, aşa cum am mai spus, însă aceasta va veni prin propria experienţă, perseverenţă şi devotement faţă de propriile idealuri.

Prin menţinerea unei atitudini pozitive şi fiind deschis la nou, aveţi şansa unor câştiguri semnificative. Acestea însă, este necesar a fi în concordanţă cu dorinţa voastră interioară, cu ceea ce vă face să vă simţiţi împliniţi şi împăcaţi. Cel care se minte singur va avea parte pesemne de mai multă confuzie şi dezechilibru.

În consecinţă, consider că această perioadă a lunii septembrie 2015, reprezintă doar o pregătire a terenului pentru ce va să vină în 2016. Este doar o repetiţie, un fel de acordaj fin şi posibilitatea desluşirii unor semnale cu privire la adevărata revoluţie ce va să vină. Aceasta se va întâmpla pe toate planurile şi aşa cum am repetat mereu, va fi spre binele nostru, dar în concordanţă cu faptele şi nivelul evolutiv al fiecăruia. Cu siguranţă unii vor simţi mai acut pe propria piele acestă transformare – şi aceştia vor fi dintre ‘fericiţii’ care vor înţelege în mare parte ce se întâmplă, odată cu acceptarea şi transcenderea evenimentelor perceptibile prin cele 5 simţuri.

Despre 2016 voi scrie mai pe larg în curând, însă sfatul meu este să învăţăm din prezent, care ne arată efectul acţiunilor trecute şi în acelaşi timp produce cauzele evenimentelor viitoare.

Citește aici mai multe despre vibrația zilei 08.08.08 !

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply