Home > 16 zile > O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 8

O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 8

Tehnici şi exerciţii de gândire pozitivă inspirate de la Sfântul Munte

Ziua a opta

Citeşte versetul 3, psalmul 23 din Biblie.   Există două categorii de oameni:  – unii care ratează ziua de duminică; – alţii care se mâhnesc pentru că nu au cu cine s-o rateze.

Sâmbătă şi duminică, cei singuri simt dureros şi disperat singurătatea. Acumularea nemulţumirii se transformă direct în simptom de angoasă.  Pentru cei singuri, sărbătoarea trebuie redescoperită, pentru însănătoşirea omului.  Pentru aceasta unii se duc în casa împărătească la liturghie. Alţii ştiu că şi urcarea pe munte este o rugăciune.  Alţii descoperă azi ” lecţia divină “.  Este un pas spre meditaţie. Citirea unui text sacru, contopindu-te cu înţelesurile lui, se numeşte ” lecţia divină “.  Ca exerciţiu de iluminare, se practică patru ore pe zi.  Dacă în alte zile citeşti jumătate de verset din Biblie, duminică să te decizi să citeşti un verset întreg !  Versetul 3 din Psalmul 23. Citeşte-l contopindu-te cu conţinutul sau, repetă-l, şi vei vedea că el conţine secretul vindecării şi al ascensiunii tale.  Şi nu uita : eşti un om cult în măsura în care ai înţeles litera Bibliei, şi eşti un om eliberat în măsura în care ai înţeles spiritul ei.  După ” lecţia divină ” sunt sigur că vei fi inspirat despre cum să câştigi duminica, de atâtea ori pierdută. Vei şti ce să faci cu ziua vieţii tale.  Vei şti că fericirea care se întemeiază pe un obiect exterior este fragilă şi atunci vei căuta unde trebuie.

 

Ziua are patru ” încheieturi “. Încărcarea energetică şi invocarea bunei sorţi are un efect mai puternic atunci când sunt practicate la aceste ” încheieturi “, sau schimbări de lumini.

Schimbările de lumini:

– dimineaţa

– amiază

– seara

– miezul nopţii

 

“Foloseşte bine răsăritul şi asfinţitul, oprindu-te atunci din orice lucru şi lăsând mintea în stare de mare curăţenie câteva minute”. Ziua perfectă o vei croi cu gândul, dimineaţa. Repetă mental de trei ori: ” ziua aceasta este un dar de la Dumnezeu, să o primesc ca atare “.  Dimineaţa, la sculare, ridică-te din pat lent, dar ferm. Evită gesturile bruşte pentru a obişnui inima cu ritmul diurn. Spală-te până la brâu. dar cu apă puţină. Purifică limba. După spălare fă următorul exerciţiu: ” ţinând mâinile împreunate, cu palmele ca pentru rugăciune, expiră lung, purificator; inspiră apoi în voie, desfăcând larg mâinile şi simţind că te umpli cu lumina albă – lumina Christica “.  Să începi aceste exerciţii numai într-o zi de sărbătoare. Cu faţa spre răsărit, spune mental, de două ori: ” Este o zi bună “.

vezi tehnicile din fiecare zi aici!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
9 Reguli pentru întărirea gândirii pozitive
O MINUNE ÎN 16 ZILE – SUGESTII PRACTICE
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 16
O MINUNE ÎN 16 ZILE – ZIUA 15

Leave a Reply