Home > Analize Numerologice > Numerograma Sinelui Interior

Numerograma Sinelui Interior

Puterea de a fi tu însuţi se dezvoltă pas cu pas, se construieşte cărămidă cu cărămidă, cu sudoare şi sacrificiu. Este din punctul meu de vedere dezideratul suprem al fiinţei umane, pentru că odată cu împlinirea acestui fapt, omul ajunge să se cunoască cu adevărat, renunţă la orgolii, ataşamente, impresii, amăgiri, credinţe inutile induse de societate si multe alte atribute pe care le-aş denumi general – autosabotare.

Puterea de a fi tu însuţi se câştigă şi nu se impune. Se educă şi se cultivă întreaga viaţă. Este una dintre calităţile cele mai de preţ ale omului, şi poate de aceea este atât de scumpă la vedere. Este deosebit de dificil de gestionat, necesită răbdare, voinţă şi ambiţie de fier, dorinţa de a merge pe propriul drum şi pe propriile puteri. A fi tu însuţi implică faptul de a fi solitar, individual, unicat, diferit de alţii, iar asta este cea mai mare capcană în care cade majoritatea. Este mult mai simplu să îmbraci zilnic costumul unui personaj, să te prefaci că eşti ceea ce nici măcar nu ţi-ai dori să fii dar o faci pentru a face altora pe plac, pentru că a face altora pe plac este aproape singurul mod în care te mai simţi bine/ confortabil.

În jurul nostru vedem constant măşti sociale. Avansul tehnologic şi graba cu care ne mişcăm zi de zi ne îngheaţă chipul, aproape că şi privirea devine rece şi nepăsătoare. Privirea reflectă în permanenţă statusul interior, precum întregul chip şi seturile de gesturi şi microgesturi care ne trădează în fiecare secundă adevăratele intenţii şi cele mai ascunse gânduri. Suntem un sistem atât de complex încât pe majoritatea oamenilor îi copleşeşte gândul de a încerca să se descopere pe sine.

Există oameni care încep să vadă lucrurile acestea. Mai fericiţi sunt cei care le recunosc pe propria piele şi sunt capabili să ia măsuri în consecinţă.

Petrec o mare parte din timpul liber cu studierea oamenilor din punct de vedere numerologic şi am parte în cercetările pe care le fac de sprijinul unui specialist în descifrarea limbajului nonverbal şi al citirii fizionomiei oamenilor. Este vorba de soţia mea Suada Agachi, care a ajuns la rezultate remarcabile şi pe care o admir nespus pentru asta. Ceea ce este esenţial pentru noi, este să descoperim adevăratul fundament pe care a fost plămădit fiecare om, să-i dezvăluim acestea, doar în măsura în care îşi doreşte şi o solicită şi să-l îndrumăm cât mai bine în direcţia pe care o alege.

Ideea principală a acestui articol aste aceea a oamenilor care au puterea de a fi ei înşişi. Exemple sunt puţine, majoritatea dintre noi cunoaştem astfel de persoane, le avem în jurul nostru, le admirăm, le stimăm şi le percepem diferit dar nu ştim de ce.

Analizând din două perspective diferite un om: numerologic şi fizionomic, rezultatele sunt surprinzătoare! Mai departe, având la dispoziţie toată această informaţie, nu ne rămâne decât să observăm şi să savurăm perfecţiunea creaţiei şi armonia cu care sunt îmbinate elementele mediului înconjurător. În cercetările noastre, oricât de ‘ciudat’ sau ‘diferit’ am descoperit a fi un om, întotdeauna i-am admirat pe cei care se comportă într-o proporţie majoritară, exact aşa cum sunt ‘făcuţi’ să fie. Mereu ne-am simţit atraşi de oamenii pe care îi vedeam că sunt naturali şi în conformitate cu eul lor interior. Am stimat şi stimăm oamenii care nu se mint pe ei înşişi şi nu-i mint pe cei din jur. Sunt prea puţini oameni în ziua de astăzi care mai cunoasc un om şi altfel decât după ceea ce spune/ promite/ semnează/ ordonă.

Măştile sociale şi rolurile pe care le jucăm zilnic într-o societate dezordonată şi haotică ni s-au întipărit atât de puternic pe chipuri încât picăm singuri în propria plasă, ajungând până la îmbolnăviri, despărţiri, violenţe şi altele, doar din cauza înterpretării greşite a ceea ce suntem cu adevărat. Nu mă refer la cine am vrea să fim, ci doar la ceea ce credem că suntem, că ni se cuvine, că putem sau avem. Există în momentul de faţă discrepanţe enorme între adevăr şi realitate. Mai mult de atât, durerea cu care ni se relevă adevărul îl face şi mai greu de suportat, ne aruncă şi mai adânc în negare, frică şi depresie, prin urmare lărgim cu propriile mâini acest cerc vicios în care ne rostogolim fără destinaţie.

Pentru a fi tu însuţi, ai nevoie de puterea de a fi natural. De a fi curat şi firesc precum o ploaie, precum un copac care rezistă continuu şi nu se opune niciunui anotimp, niciunei căderi de frunze, nici celei mai cumplite arşişe sau îngheţului iernii. Am să vă las câteva clipe să vă imaginaţi că pentru restul săptămânii vi se oferă zile libere şi suma necesară cheltuielilor aferente unei excursii…acum vreau să vă gândiţi la locul în care v-aţi dori să fiţi cu adevărat…

…sunt convins că majoritatea ar pleca undeva în afara oraşului, în natură, la aer liber, departe de aglomeraţia oraşului, de asfalt şi beton, de gălăgie şi artificial! La fel cum florile naturale sunt preferate celor e plastic, animalele de companie se folosesc până şi la terapii şi nu se recurge la roboţei sau alte jucării, omul, întotdeauna va aprecia ceea ce este natural!

Tocmai de aceea, sfatul meu este pentru voi toţi să aveţi curajul să fiţi cât mai naturali, cât mai fireşti şi conformi cu vibraţia voastră interioară. Este primul pas spre desăvârşire, spre pacea interioară pe care o caută fiecare, spre a te face plăcut şi agreat de cei din jurul tău. Aşa cum cel mai teribil cât şi cel mai firav animal al junglei sunt apreciate pentru naturaleţea şi calităţile lor, tot aşa va ajunge fiecare persoană să-şi găsească locul potrivit în societate. Indiferent de dorinţe, calităţi şi defecte, atâta timp cât eşti în conformitate cu tine, îţi vei găsi singur locul potrivit. Vei avea un serviciu pe măsura putinţelor şi a exigenţelor, un partener pe placul sufletului, vei petrece timpul liber eficient şi util şi lista poate continua foarte mult.

Aveţi curajul să fiţi voi înşivă, nu vă mai lăsaţi păcăliţi, manipulaţi şi influenţaţi. Aveţi curajul să gândiţi singuri pentru voi, să vă calculaţi sincer şi corect necesităţile şi capacităţile, astfel încât să ajungeţi într-o bună zi să fiţi capabili să conştientizaţi ‘re-acţiunile’ voastre şi să le transformaţi în ‘pro-acţiuni’!!

Cu bine!

 

Pentru întrebări, consultaţii şi alte evenimente vă stăm la dispoziţie Suada Agachi şi Ionuţ Agachi, mai multe evenimente aici!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply