Home > Analize Numerologice > Numerograma primarului din Timişoara – Nicolae Robu

Numerograma primarului din Timişoara – Nicolae Robu

Nicolae Robu – 28 mai 1955

Născut într-o zi de 28, aceasta îi oferă o doză suplimentară de iniţiativă, curaj, egoism şi originalitate. Vibraţia interioară se reduce la 1 – unicitate, solitudine, primul în tot ceea ce face. Este înzestrat cu o putere suplimentară de voinţă, iar compunerea datei de naştere din 28 – ambele cifre feminine, pasive – îi întăresc capacitatea de a fi sociabil, maleabil şi îl fac să fie un pic mai interesat de feed-back, de interacţiunea cu mediul înconjurător, spre deosebire de 1, 10 sau 19, care sunt mult mai independenţi în viaţă.

Cifra destinului este 8. O combinaţie interesantă şi convenabilă – interior 1 şi destin 8. Cifra de destin 8 indică un drum în viaţă care se îndreaptă doar spre culmi înalte, greu de atins pentru alţii. Idealuri măreţe şi folosirea tuturor mijloacelor – mai ales materiale – în vederea îndeplinirii obiectivelor şi idealurilor. Un astfel de om nu are cum să nu aspire la o funcţie înaltă, oricare ar fi domeniul de activitate sau de interes. Cu o astfel de combinaţie, până şi un pantofar va munci astfel încât să devină cel mai vestit din toată regiunea. Este un bun manager dar se descurcă mai bine la administrarea propriilor afaceri şi activităţi. Idealismul şi egoismul care îl caracterizează fac dintr-un astfel de om o săgeată care îşi atinge întotdeauna scopul propus, însă e o ‘săgeată’ singuratică. Nu se descurcă la fel de bine pe post de ‘locomotivă’ care trage după sine şi pe alţii, iar dacă o face, va avea în vedere prea rar părerile celorlalţi.

Este însă extrem de ambiţios şi combativ. Nu va renunţa cu uşurinţă la idealurile sale chiar dacă între timp îşi dă seama că a greşit. Preferă să insiste şi să se adapteze situaţiei cu speranţa că până la final lucrurile vor ieşi aşa cum ‘trebuie’.

Este autoritar, puternic şi de succes. Atinge cu uşurinţă poziţii ierarhice înalte, detestă minciuna şi înşelăciunea, pe care le va combate puternic cu orice ocazie. Legat de minciună – are o caracteristică aparte, şi anume faptul că simte minciuna foarte uşor. În faţa unui astfel de om nu ai aproape nicio şansă de a inventa ceva. Chiar dacă aprobă şi tolerează, nu uită şi aşteaptă liniştit momentul în care să divulge totul. Are un fler aparte şi o imaginaţie ieşită din comun.

Ambiţiile crescute, neîncrederea şi dorinţa de răzbunare îl pot transforma uşor într-un conducător crud şi lipsit de scrupule. Lipsa cifrei 7 din matriţa numerologică (libertate spirituală, vizionarism, reflexie, autocunoaştere, religiozitate), indică o persoană rece capabilă de a lua decizii greu de înţeles şi de suportat pentru cei din jur. De multe ori, astfel de oameni mai întâi acţionează şi apoi îşi dau seama de consecinţe, dar e deja prea târziu.

Este un om energic, impulsiv, intuitiv, cu o apreciere de sine supraevaluată. Există cel puţin patru indicii care întăresc această idee:

  1. cele 5 unităţi din coloana 1-2-3 (autoapreciere pronunţată, foarte selectiv şi pretenţios atât cu propria persoană cât şi cu cei din jurul său);
  2. cele 4 unităţi din căsuţa lui 5 (sediul stimei de sine, al intuiţiei şi centru de sinteză al informaţiilor – foarte rar se întâlnesc oameni cu 555 şi mai ales cu 5555);
  3. vibraţia interioară 1 – egoism, independent, solitar, iniţiativă, curaj;
  4. vibraţia destinului 8 – ambiţios, puternic, organizat, riguros, exagerat.

Din analiza matriţei numerologice reiese faptul că dl. Robu este o persoană selectivă, nu se asociază cu oricine, iar dacă o face caută întotdeauna un folos personal. Are un psihic slab în schimb are capacitatea de a se dedica comunităţii din care face parte. Este capabil adesea de fapte filantropice, de sacrificiu spre binele familiei, apropiaţilor, chiar şi faţă de necunoscuţi, dar nu fără un câştig. De multe ori este suficientă aprecierea şi evidenţierea sa în faţa oamenilor, deşi cifra destinului 8 solicită în permanenţă răsplată materială.

Despre oamenii cu 5555 în matriţă se spune că sunt extrem de visători şi se pun pe sine mai presus de orice. Adesea cad adânc în propriile vise şi chiar pot visa cu ochii deschişi. Pot da impresia că sunt prezenţi la o discuţie, dar în realitate ei sunt cu totul în altă ‘lume’. Este felul său de a fi şi nu este nimic de condamnat în asta, ca de altfel întreaga sa manifestare şi comportamentul adoptat cu diferite ocazii. Prin această analiză detaliată  doresc să evidenţiez diferenţa dintre oameni, calităţile şi abilităţile pe care le avem fiecare însă nu le conştientizăm şi nu le folosim în modul cel mai util. Prin urmare ajungem să suferim şi mai mult de atât, să-i facem şi pe alţii să sufere din simplul fapt că suntem sau nu aşa cum e firesc să fim.

Un alt vector complet în matriţa sa numerologică este 2-5-8, vectorul realizării sociale şi al orientării spre ceilalţi. De aici se observă uşor supraîncărcarea sa, ceea ce duce la o viziune din nou supraevaluată asupra interacţiunii dintre propria persoană şi cei care îl înconjoară, fie că este vorba despre familie, colegi, prieteni sau societate în general. La aceasta adăugând şi supraîncărcarea căsuţei lui 5, responsabilă de imagine de sine şi intuiţie, vom înţelege mult mai uşor dorinţa aproape obsesivă de a se afla în centrul atenţiei, de a se exprima, de a poza întotdeauna în ipostaze ideale – atât la propriu cât şi la figurat, şi în general ataşamentul faţă de oameni (mulţime, admiratori, ascultători) – fără de care nu ar putea fi la fel.

Lipsa lui 6 din matriţă îi dă un aer mai domol, mai lipsit de agresivitate şi de dorinţa de a ‘face’ cu propriile mâini. Astfel, nevoia şi ambiţia l-au făcut să se adapteze în sensul în care va folosi toate abilităţile sale în a-i urni pe ceilalţi să muncească pentru sau alături de el.

La nivel afectiv-emoţional, existenţa unui singur 2 în martiţă, indică o persoană precum un burete, care acumulează din jurul său tot felul de stări, emoţii şi sentimente, fără a fi capabil să facă vreo selecţie. Starea sa emoţională interioară nu va putea fi redată cu atât de mare uşurinţă şi la exterior, în schimb va afişa prepondernt un chip rece şi retras, dur şi sever, chiar dacă – repet, nu asta e ceea ce este cu adevărat! Cu un astfel de sistem, pur şi simplu este dificil să te prefaci sau să-ţi montezi ‘măşti sociale’.

Este în concluzie un foarte bun organizator şi realizator – al propriilor scopuri şi aspiraţii, un manager rece şi distant care conştientizează importanţa mulţimii de susţinători însă nu dispune (de unul singur) de charisma necesară unui lider adevărat, şi un visător şi vizionar ale cărui idealuri sunt prea greu de înţeles pentru cei mai mulţi dintre cei din jurul său.

Fiecare dintre noi avem un set de particularităţi, abilităţi şi caracteristici deosebite. Doar cunoscându-ne adevăratul potenţial avem şansa de a utiliza într-un mod corect şi util. Între timp nu facem decât să dăm ocazia cârcotaşilor şi păreriştilor să-şi mărească ‘portofoliul’ şi durata de viaţă… Doamne ajută!

vezi şi alte analize numerologice aici

vezi numerograma familială aici

sau adresează-mi o întrebare aici

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply