Home > Analize Numerologice > Numerograma Oamenilor de Succes

Numerograma Oamenilor de Succes

În urma unei cercetări detaliate făcută în ultima perioadă asupra tipologiei omului de succes (din ţara noastră), am putut identifica un anumit tipar numerologic care se păstrează în proporţii considerabile la cele mai influente, sociabile, efervescente şi de notorietate personalităţi publice – sau nu, din ţara noastră.

Mai întâi doresc să explic la ce mă refer atunci când spun persoană de succes. Eu văd în aceşti oameni o dorinţă permanentă de dezvoltare şi evoluţie, o necesitate interioară (naturală) de autodepăşire a propriei condiţii. Sunt cei care îşi fac puţine planuri în viaţă dar în schimb acţionează continuu, nu respectă foarte multe şabloane şi tipare. Ei sunt oamenii care le construiesc sau cei care îi inspiră pe alţii să inventeze reguli noi, metode generaliste şi planuri etapizate pe care le furnizează mai apoi publicului larg sub formă de “cheia succesului”, pentru promovarea cărora vor folosi imaginea celui de la care a plecat totul.

Secretul lor stă în a privi lumea dintr-o cu totul altă perspectivă! Mai mult de atât, secretul cu mult mai profund este faptul că ei nici măcar nu-şi propun acest lucru! Pur şi simplu aşa sunt “concepuţi”, aşa cum geniile excelează într-un domeniu restrâns şi sunt total lipsite de inspiraţie în altele, aceşti oameni “de succes” au avantajul că sunt talentaţi şi adaptabili. În cea mai mare parte sunt sociabili pentru că au un simţ ascuţit al intuiţiei, motiv pentru care învaţă de la vârste fragede să-şi dezvolte empatia şi charisma. Toate acestea, repet, pentru ei se petrec în mod firesc şi astfel devin foarte populari şi sociabili prin naturaleţea lor.

Personal cunosc două astfel de persoane foarte bine şi pot confirma că nu au încetat niciodată să mă uimească. Sunt extreme de energice şi inepuizabile, se comportă şi discută astfel încât te fac să-şi doreşti să le rămâi cât mai mult timp în preajmă, te inspiră dar în acelaşi timp îţi vor da întreaga lume peste cap. Aş putea spune despre ei că sunt revoluţionari, în sensul pozitiv, sunt acei “nebuni veseli” care condimentează totul în jurul lor şi întreţin atmosfera oriunde s-ar afla. Sunt alimentaţi în permanenţă de ceea ce se află în jurul lor, au nevoie de feed-back, dar aşa cum spuneam mai devreme, tocmai inteligenţa lor emoţională foarte dezvoltată îi va face să prelucreze non-stop informaţiile primite prin reacţiile oamenilor.

Adaptabilitatea crescută, nevoia permanentă de perfecţionare şi neîncrederea în şabloanele sociale – şi implicit în oameni, se numără printre motoarele lor principale. Dorinţa de a cunoaşte cu adevărat omul, intenţiile acestuia, modul său de viaţă, necesităţile şi etapele evoluţiei sale îi transformă în analişti foarte buni şi în acelaşi timp în speculanţi de top. Tocmai de aceea, printre cei care fac parte dintre oamenii “de succes” analizaţi de mine se află şi câteva personaje din Top 300 cei mai bogaţi oameni ai României. La averi usiaşe şi afaceri profitabile se poate ajunge pe multe căi, însă aceşti oameni de care vorbesc eu sunt cei care au plecat de la nimic şi au creat imperii în câţiva ani, lăsând în acelaşi timp impresia că totul pentru ei a fost în joacă. Prezenţa lor continuă în viaţa social, efervescenţa şi pofta de viaţă îi va ţine mereu la curent cu noutăţile. Mai degrabă ei sunt cei care indică sensul pe care îl va urma societatea (pentru că sunt adesea copiaţi sau daţi ca exemplu), iar rezultatele lor sunt remarcabile.

Devin cu uşurinţă fantezişti, inventivi, visători, greu de urmat şi mai ales de controlat. Au adesea momente în care îşi găsesc modele de urmat moment în care sunt captivaţi de persoana respectivă. O urmăresc cu pasiune şi “fură” tot ce găsesc mai util pentru ei. Atunci când o pun în practică, de fiecare dată îşi vor lăsa amprenta personală, nu le place să fie consideraţi plagiatori, sau cel puţin prin flerul lor aparte nu lasă deloc să se înţeleagă asta. De obicei una zic şi alta fac – ceea ce în majoritatea cazurilor le aduce un success nesperat. Ei sunt aceia care se aruncă cu capul înainte acolo unde majoritatea măsoară de două ori, calculează şi pierde timpul cu statistici probabile. Inconştienţa aceasta le poate cauza mari probleme şi intră cu uşurinţă în bucluc, dar experienţa, adaptabilitatea, perfecţionismul şi popularitatea îi ajută întotdeauna. Tocmai de aceea reuşesc acolo unde alţii nici nu s-au gândit să încerce, iau decizii imposibil de urmat sau de înţeles pentru mulţi oameni obişnuiţi cu şabloanele şi legile unei societăţi “educate”.

Faptul ce m-a impresionat întotdeauna la aceşti oameni este că sunt în cea mai mare parte naturali şi se manifestă în consecinţă. Până şi riscul pentru ei este la fel de firesc, sunt într-o dinamică continuă şi nu fac pauze mari de calcul. Adoptă o “tactică” ce nu poate fi predată în nicio şcoală, au concepţii originale şi ieşite din comun, evită rutina şi procesele prestabilite, iar în cazul în care şi-ar dori să urmeze o “schemă pentru dobândirea succesului”, mai mult ca sigur ar comite multe greşeli.

În ciuda tuturor acestor calităţi deosebite, aceşti oameni au şi puncte slabe. Plecând de la teama care îi frământă adesea şi până la momente repetitive în care se simt singuri, neîncrezători în forţele proprii şi abandonaţi, pe cât de sociabili şi împliniţi par la exterior, pe atât de îngrijoraţi şi îngânduraţi vor fi în sinea lor. Calităţile lor extreme îi duc uşor pe culmile cele mai înalte ale gloriei, bogăţiei materiale sau realizării sociale, dar fără o practică spirituală constantă, sau un partener de încredere alături, de cele mai multe ori se vor trezi singuri în vârful muntelui pe care l-au cucerit. Domeniul spiritual este adesea lăsat pe plan secund pentru că le va fi dificil să dobândească succesul în mod ideal pe toate planurile, şi din această cauză vor continua să se simtă incompleţi (iar acest secret îl vor cunoaşte doar cei mai intimi apropiaţi ai lor). În acelaşi timp, această căutare continuă o vor transforma instantaneu în sursa dorinţei lor, care îi va propulsa şi mai puternic printre oamenii remarcabili ai societăţii!

Este o viaţă frumoasă din punctul meu de vedere pentru că sunt în permanenţă în acord cu dinamismul vieţii, ţin pasul cu transformarea şi categoric li se deschid cu mult mai multe drumuri, pline de oportunităţi pentru desăvârşirea personală.

Entuziasmul lor devine molipsitor dar pe cât sunt de extrovertiţi şi arată cât de mult iubesc viaţa şi traiul intens, pe atât de uşor pot fi sensibilizaţi, sau influenţaţi în momentul în care le-ai găsit punctul sensibil. Bineînţeles că fiind persoane flexibile şi cu o vastă experienţă de viaţă, ceea ce pentru unii poate însemna o cumpănă grea la un moment dat, pentru ei este deja o formalitate, o obişnuinţă şi nu vor fi cu uşurinţă demoralizaţi.

Matriţa lor numerologică este una complexă şi uşor de identificat, caracteristicile lor predominante putând fi cu uşurinţă interpretate de un numerolog experimentat. Nu voi da aici date concrete sau nume din motive atât subiective cât şi obiective şi sunt convins că deja aţi identificat astfel de persoane în anturajul dumneavoastră (dacă există), însă pot spune că este vorba de multe persoane publice, care vin în contact permanent cu mulţi oameni. Îi veţi regăsi printre cei mai bogaţi oameni ai ţării şi printre cele mai nonconformiste persoane care apar la TV…  Am întâlnit astfel de oameni şi în călătoriile mele prin ţară şi mi-au întărit convingerile şi m-au inspirat în realizarea acestui articol. Un alt aspect important de reţinut este că am întâlnit şi oameni cu potenţial dar care nu-l foloseau absolut deloc eficient. Simţeau că pot mai mult, îşi doreau o schimbare în viaţa lor, însă constrângerile – de foarte diferite feluri, reprezentau piedici serioase pentru ei.

Sfatul meu pentru voi toţi este să vă comportaţi cât mai natural şi firesc, să evitaţi şabloanele, credinţele şi preconcepţiile inutile, să începeţi să vă cunoaşteţi şi să vă ascultaţi mai des glasul interior, lăsaţi focul din voi să ardă şi vă va transforma, bucuraţi-vă de voi aşa cum sunteţi şi nu încetaţi niciodată să vă surprindeţi!!!

Oricine poate ajunge la desăvârşirea personală, totul începe cu un pas.

vă invit să cunoaşteţi mai multe despre potenţialul vostru, în cadrul conferinţelor pe care le susţin!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply