Home > Analize Numerologice > Numerograma lui Jim Carrey – propria viață transpusă pe scenă

Numerograma lui Jim Carrey – propria viață transpusă pe scenă

Jim Carrey – 17.ianuarie.1962

 

Energic, vioi, sentimental, cu un grad ridicat de înțelepciune, intuiție și o judecată rece dar justă.

Poate deveni total imparțial și insensibil în situații ieșite din comun sau atunci când cineva îl calcă serios pe nervi, și la fel de ușor va lua decizii radicale în viața sa.

Nu este omul care să-și facă prea mulți prieteni, deși se poate dedica mulțimii din dorința sa profundă de a veni în sprijinul tuturor, de a dărui din ceea ce are în interiorul său și pentru a transforma lumea.

Este o persoană idealistă care pune foarte mult suflet în activitatea pe care o desfășoară, dorind să transmită un mesaj puternic și pătrunzător, simplu în complexitatea rațiunii sale dar descifrat în adevăratul sens doar de cei mai sensibili la aluziile fine, la ironiile comice și chiar profetice pe care le face.

Este un actor care își joacă propriul rol în majoritatea filmelor în care a apărut, detestă minciuna, lașitatea și ipocrizia.

Are o capacitate  deosebit de dezvoltată în a depista astfel de manifestări ale oamenilor iar geniul său constă în aceea că toată această frustrare acumulată prin claritatea cu care percepe realitatea înconjurătoare, a canalizat-o spre o carieră de comediant, exprimându-se așa cum numai artiștii desăvârșiți știu să o facă.

Are toate caracteristicile unui om ‘norocos’ dar care este nevoit să muncească pentru ‘norocul’ său și mai mult de atât, ale unei persoane solitare ce se dedică lumii, întregului, și mai puțin va fi devotat unei singure femei pe care să o prețuiască și să o iubescă necondiționat.

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply