Home > Analize Numerologice > Numerograma căsătoriei din 23 mai 2015

Numerograma căsătoriei din 23 mai 2015

Căsătoria dintre două persoane creează o legătură nevăzută şi puternică între acestea. Din punct de vedere numerologic, o putem considera ca o entitate vie, care ia naştere odată cu uniunea dintre cei doi parteneri. Aşa cum fiecare dintre ei este născut într-o dată cu anumite caracteristici, la fel şi data căsătoriei va imprima acestui cuplu o serie de atribute, le va veni în sprijinul împlinirii destinului fiecăruia, sau din contră le va îngreuna parcursul în viaţă – în cazul în care unul dintre ei sau ambii nu ştiu cum să se adapteze la ‘noua’ viaţă.

Data de 23.05.2015 va avea efecte în planul familial, în ceea ce presupune cuplul complet, el şi ea văzuţi ca un întreg. Cu toate acestea, nu este exclus ca o decizie luată într-o astfel de familie să afecteze în mod diferit pe fiecare dintre cei doi soţi, cu atât mai mult cu cât caracteristicile numerologice ale celor doi sunt complet diferite. Astfel, vom înţelege faptul că pentru a analiza mai profund semnificaţia acestei zile pentru fiecare dintre soţi, va fi necesară o analiză detaliată care să cuprindă şi datele lor de naştere.

Ziua de 23 este una plină de energie, de veselie şi culoare. Vibraţia unei astfel de zile îndeamnă la distracţie, schimbare, călătorie, versatilitate, într-un cuvânt – nestatornicie. Vibraţia lunii mai – 5 – amplifică toate acestea şi le întăreşte. Un astfel de cuplu nu este făcut pentru a sta pe loc. Multe cupluri excentrice ar putea alege această zi pentru căsătorie, chiar dacă nu-i cunosc valoarea numerologică, pur şi simplu energia zilei va aranja totul astfel încât să nu-şi dorească  nicio grăbire sau amânare a fericitului eveniment.

Va fi un cuplu plăcut, atractiv pentru cei din jur, pentru prieteni, se vor înţelege bine cu aceştia şi vor crea multe legături. O astfel de zi predispune la facilitarea relaţiilor sociale şi la o interacţiune facilă între oameni. Vor deveni cu uşurinţă sufletul petrecerii acolo unde vor ajunge şi vor atrage cu uşurinţă privirile asupra lor, asta şi în conformitate cu structura numerologică a fiecărui partener. Această zi este benefică în schimb celor care sunt mai retraşi din fire pentru că le va da un impuls suplimentar, va aduce un plus de ‘agitaţie’ în viaţa lor, pe care însă vor fi nevoiţi să înveţe rapid să o gestioneze, altfel se vor retrage şi mai mult şi vor creşte neplăcerile.

Familia format în această zi va fi una cu o puternică stimă de sine. Unirea dintre cei doi parteneri le va da încredere unul în celălalt, vor găsi fiecare exact ceea ce aveau nevoie pentru a se simţi compleţi şi astfel vor avea un motiv în plus să lupte pentru dreptatea lor. Cei trei de 5 din matriţa numerologică amplifică această nevoie de dreptate şi adevăr, lupta acestora pentru a menţine o imagine integră şi indestructibilă a propriei familii, precum şi un nivel foarte ridicat al intuiţiei, dar şi un ‘nas fin’, ceea ce îi va face pe cei doi să se descurce foarte bine în ceea ce priveşte planurile de viitor şi evitarea mincinoşilor şi escrocilor care le vor apărea în cale.

Ca să mă fac mai uşor înţeles, privim cuplul ca pe o entitate separată, ‘hrănită’ şi întreţinută de puterea iubirii dintre cei doi. Atâta timp cât există iubire şi respect între cei doi, atributele acestui cuplu vor acţiona în sens pozitiv, în momentul în care ceva se schimbă, aceeaşi forţă pozitivă se transform într-una negativă care va distruge foarte repede tot ce s-a clădit.

Această aglomerare de 5 nu este uşor de gestionat. Va aduce în permanenţă situaţii noi, schimbări, mutări – chiar şi dintr-o ţară în alta, la care nu va fi foarte uşor de făcut faţă. Este nevoie ca ambii parteneri să fie foarte maleabili şi deschişi la nou.

Cifra destinului este 9 ceea ce înseamnă transformare continuă. Un astfel de cuplu va căuta în permanenţă noul. Sunt puţine şanse ca cei doi să petreacă concediul de două ori în acelaşi loc, iar dacă o vor face cu siguranţă vor apărea neplăceri – ori defecţiuni, accidente, întârzieri, ori discomfort şi plictiseală.

Comunicarea va fi unul dintre punctele forte însă depinde doar de ei care va fi valoarea acesteia, însă tot ei vor fi cei care vor culege roadele. Cu cât îşi vor da seama mai curând de efectele pe care o pot produce în jurul lor, cu atât mai rapid se vor adapta şi vor începe să-şi construiască o imagine social aşa cum şi-o doresc.

O caracteristică mai rar întâlnită se manifestă în această zi, şi anume, în ‘scara evoluţiei’ acestei date, pe treapta cea mai înaltă se află împreună cariera şi familia. Astfel, recomand cu încredere unui astfel de cuplu, indiferent de pasiunile fiecăruia, să caute să îmbine activităţile lor, să găsească un punct comun şi să pornească o afacere de familie în care fiecare să aibă ocazia să se dezvolte profesional. Dacă nu este posibil aşa ceva, sub nicio formă să nu facă compromisuri unul faţă de celălalt în ceea ce priveşte cariera. Să se susţină între ei oricare ar fi domeniile în care activează şi să comaboreze în permanenţă. Succesul şi împlinirea pentru un astfel de cuplu tocmai din aceste două domenii vor apărea la un moment dat.

Este o zi plină de energie şi dorinţă de schimbare. Viaţa unui cuplu căsătorit astăzi va fi într-o permanentă fluctuaţie dar depinde doar de parteneri cum vor gestiona fiecare eveniment. Peste o vreme vom mai auzi despre cuplurile căsătorite în această zi iar poveştile vor fi majoritatea extreme…

mai multe despre compatibilitatea numerologică puteţi citi aici

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Semnificația Numerologică a numelui IRINA

Leave a Reply