Home > Analize Numerologice > Mihai Bendeac – analiză numerologică

Mihai Bendeac – analiză numerologică

Născut în ziua de 16, Mihai Bendeac are o fire individualistă, retrasă, intuitivă şi autocritică – este pretenţios cu el însuşi şi perfecţionist. Îi place să fie pe cont propriu, este independent şi nu acceptă cu uşurinţă ordine din partea altora. Are nevoie să-şi petreacă o parte din timp în contemplare, în meditaţie asupra laturii spirituale a vieţii pentru a-şi asigura echilibrul interior de care are nevoie.

Mihai este o persoană echilibrată din punct de vedere psihic, poate deveni cu uşurinţă impulsiv, iute în gesturi şi acţiuni, dar mai greu se va manifesta agresiv şi mai ales violent. Are un simt al datoriei foarte dezvoltat, prin urmare va ajuta cu uşurinţă pe toţi aceea care îi vor cere sprijinul. Ştie să refuze, când, cum şi de ce să spună “NU” dar în general preferă să fie amabil, prietenos şi serviabil. De multe ori se poate trezi în situaţia în care şi-a luat asupra sa atât de multe sarcini ale altora încât abea le mai face faţă. Prin aceasta urmăreşte în general să iasă în evidenţă. Pur şi simplu să fie apreciat, remarcat, să vorbească lumea despre el, să i se ofere posibilitatea de a străluci pe scena propriei vieţi. Acesta este pe de altă parte şi vibraţia destinului său – cifra 3 – artistul! Orice ar face nu are cum să nu fie remarcat, la aceasta contribuind – în cazul său – şi supraîncărcarea vectorului 1-2-3, responsabil cu asigurarea energiilor vitale, exprimării şi acţiunii. Este preocupat şi de latura materială a vieţii şi caută în permanenţă să-şi asigure şi o anumită bunăstare materială – pe măsura efortului depus. Având o minte sclipitoare şi nu foarte mult chef de efort fizic – este evident faptul că va evita pe cât posibil în viaţă munca  fizică, suprasolicitările sau activităţile care nu prezintă o garanţie în ceea ce priveşte asigurarea unui rezultat convenabil. Prin urmare, cariera pe care şi-a ales-o este ideală în conformitate cu structura sa psiho-energo-informativă, iar în cazul în care va renunţa vreodată la asta (mă îndoiesc) va căuta în continuare un domeniu care să-i asigure contactul cu publicul (cu fanii), eforturi fizice minime şi o implicare activă din punct de vedere mental şi mintal.

Are un sistem emoţional bine aspectat – cele 2 unităţi din “căsuţa” lui 2 – ne spun despre posesorul unui astfel de sistem faptul că reuşeşte cu mare uşurinţă să trezească stări emoţionale, sentimente şi trăiri dintre cele mai variate în interlocutor şi faptul că este şi un bun receptor al stărilor celorlalţi. Având şi o memorie foarte bună, capacitatea de a înmagazina şi gestiona cu uşurinţă un număr mare de experienţă, amintiri şi evenimente marcante trăite pe propria piele sau doar auzite, cu siguranţă va fi capabil să iasă cu brio din orice situaţie, pentru că toate acestea îl fac să aibă mereu “cuvintele la el”.

Pe de altă parte, unul dintre punctele sale slabe este imaginea de sine, stima de sine sau încrederea în propriile forţe. Acest aspect, mai puţin dezvoltat în cazul său îi poate pune problem în diferite moment ale vieţii. Tot din acest punct de vedere, lipsa cifrei 5 din matriţa sa numerologică, îl poate face incredibil de încrezător în propria persoană, în propriile talente, îl poate ajuta să joace – în general – în viaţă tot felul de roluri, pe care viaţa de zi cu zi i le scoate în cale, ori se poate să nu se “activeze” deloc această capacitate şi să treacă neputincios prin tot felul de depresii, anxietăţi, pe care, în cea mai mare parte singur şi le va crea.

Meseria de actor pe care a îmbrăţişat-o este o dovadă în plus de ambiţie, de putere şi dorinţă de perfecţionare şi în acelaşi timp este modul prin care îşi va asigura cu siguranţă o dezvoltare personală corespunzătoare propriilor exigenţe.

În general este un om norocos din toate punctele de vedere. Are o viaţă foarte interesantă, plină de peripeţii, de noutate şi de cele mai multe ori singur se bagă în situaţii incommode, fără să-şi dorească asta în mod expres, dar tocmai aceste momente din viaţă îi vor asigura sarea şi piperul de care are nevoie, îl vor aduce în lumina reflectoarelor şi vor face ca lumea din jur să-l considere “diferit”. Câştigă cu uşurinţă bani, poate acumula bogăţii material, dar pentru el acestea nu reprezintă ceva esenţial. Îi place să-şi trăiască viaţa, să se distreze şi să cheltuiască la fel de uşor pe cum câştigă.

După 16 februarie 2015, va intra în anul 6 al ciclului său personal de viaţă, ceea ce presupune o dorinţă mai mare de a se stabili la casa lui, într-o familie (este foarte capabil să întemeieze o familie, pe care să o protejeze şi să o iubească), chiar dacă public spune că nu dorește așa ceva. Deci, dacă în acest anu nu va ajunge chiar să se căsătorească, există mari şanse să se îndrăgostească!

Ca parteneră de viaţă, va aprecia o femeie distractivă, căreia să-i placă să călătorească şi să-l împingă în permanenţă de la spate, să-i respecte poziţia de “artist” chiar şi în familie (nu cea de pe scenă ci doar să-i recunoască şi să-i aprecieze meritele, eforturile, etc.) şi mai ales să-l mai aducă din când în când cu picioarele pe pământ, pentru că uneori se poate pierde în detalii, în prea multă distracţie, şi atunci, o femeie care să ştie când să-l aprindă şi când să-l mai domolească l-ar cuceri cu siguranţă. În plus, aceasta trebuie să-i inspire ceva puternic, încredere, idei, raționamente juste, să reprezinte o ancoră pentru el pentru că are gusturi alese dar nu-i va ceda și nici nu-l va speria o Femeie…Feminină!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply