Home > Analize Numerologice > Generația 2000 – Analiză Numerologică

Generația 2000 – Analiză Numerologică

Cifra 8 semnifică pe de o parte puterea, controlul, asuprirea, dar și iubire, simțul datoriei, dragostea de patrie, responsabilitatea, iubirea necondiționată mai ales în cadrul familiei.

Astfel, celor născuți între 1800-1899 cu siguranță nu le-a lipsit cifra 8 din măriță. Asta nu înseamnă ca se iubeau toți între ei dar exista un respect superior.
Anii 1900 au transformat omul intr-unul modern, intelectual, inteligent, care a inceput să foloseasca mai mult gândirea in viața de zi cu zi. Sentimentele au lăsat loc impulsivitatii dictate de nevoile zilnice, de dorința de dezvoltare și cunoaștere, de a lărgi orizonturile și mai ales de dezvoltarea ego-ului, a orgoliului și necesității de a avea.
Inteligența nu a condus întotdeauna la rezultate constructive sau măcar la cele dorite. Nevoile au fost crescute artificial și odată cu acestea și dorința de dezvoltare, adaptare și individualizare a omului.

Începând cu anul 2000 se vor naște copii cu adevărat speciali. Vor avea latura afectivă dezvoltată, chiar dacă în unele cazuri la minim, însă va exista o sămânță care poate fi dezvoltată. În rest, vor fi foarte diferiți, mai ales față de generatiile din anii ’80-’90. Sunt copii cu talente speciale, abilități crescute, foarte interesați de inter-relationarea cu alte persoane si menținerea contactului cu acestea.
Chiar dacă sunt mai ‘dotați’ decât alții, aceste calități sunt puternic ‘ascunse’ în ei și adesea va fi nevoie de multă Multă muncă, răbdare,  rațiune și  justețe în descoperirea acestora, acceptarea și dezvoltarea lor.
Trecem printr-o perioadă dificilă de tranziție…tinerii născuți după 2000 se vor lovi de dogmele și doctrinele folosite, predate și însușite în ultimii 40-50 de ani, ceea ce pentru ei nu mai este de actualitate. Alăturate aceste ideologii capacităților acestor tineri ‘noi’ nu prevăd un rezultat convenabil cel puțin pentru primele generatii. Aceștia au nevoie f mare de sprijinul tuturor celor care percep și pricep sensul de evoluție al societății și al lumii  in care trăim.
Nu spun că nimic din ce știm nu va mai fi valabil..dar dacă anii 1700-1800-1900 erau trepte ale unei scari dintre etajul 1 și 2, anii 2000-2100-2200… fac parte din scara dintre etajele 2-3!
Eu unul mă simt chiar privilegiat că fac parte din aceste generații de tranziție, că m-am născut într-o perioadă atât de interesantă și ma bucur de ceea ce-mi oferă fiecare zi..luna..an.
Nu că alții nu ar fi avut însemnătate, fiecare are rolul său de jucat în perioada vieții sale și se potrivește perfect acolo unde este. În momentul în care apar neplăceri, ‘ghinioane’, durere și suferință, acolo cineva, cumva a greșit – de fiecare data cel care suferă. Prin analize numerologice detaliate fiecare persoană își poate descoperi plusurile și minusurile după care poate acționa după bunul plac, în sensul dezvoltării punctelor forte/ slabe sau cum se întâmplă de obicei (în necunostinta de cauză) afundarea în durere, greutăți și suferințe!
Anul 2015 va fi unul foarte important. Se vor produce multe evenimente semnificative în toată această perioadă în urma cărora cei pregătiți/adaptați/ curajoși – vor avea și mai mult de câștigat iar cei slabi/ fricoși/ indeciși – vor fi trimiși în ultimul rând sau eliminați de tot de la nivelul pentru care nu sunt pregătiți!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply