Home > Analize Numerologice > De ce Învaţă oamenii – perspectiva numerologică

De ce Învaţă oamenii – perspectiva numerologică

Fiecare dintre noi are propriul stil de a învăţa şi de a asimila informaţiile percepute din mediul înconjurător, oricare ar fi canalul – tipul de receptor folosit.

Cu toate că sistemul public de învăţământ este “universal” şi aproape neschimbat de ani de zile, observăm cu foarte mare uşurinţă diferenţele semnificative dintre oameni şi nivelul lor de inteligenţă, cultură, IQ, EQ, cultură generală, etc. .

Toate aceste diferenţe sunt uşor de “tradus” şi înţeles de către un numerolog cu experienţă, aplicând căteva calcule simple şi interpretând corect rezultatul.

Am luat la reper în acest calcul – cifra de vibraţie a destinului – dacă vrei să înveţi să o calculezi singur, o poţi face aici şi aici poţi afla mai multe detalii despre Cifra de vibraţie a destinului tău.

Iată în continuare o caracterizare generalizată a “categoriilor” de oameni şi modul lor de învăţare, şi mai ales, motivul principal pentru care aceştia o fac:

Vibraţia 1: 

Aceşti oameni învaţă pentru a-şi asigura o poziţie de frunte, pentru a fi mereu la curent cu noutăţile şi astfel să dea dovadă în orice moment că fac faţă cu brio oricărei situaţii. Evită să fie luaţi prin surprindere, de aceea au întipărit clar în conştiinţă faptul că ‘trebuie’ să le ştie pe toate şi mai ales, ceea ce ştiu ei este corect, bun de urmat şi de necombătut.

De asemenea, adoră să dea sfaturi altora, nu pentru a fi buni colegi sau prieteni, ci pentru a profita de oportunitatea de a fi evidenţiaţi şi ţinuţi minte.

Vibraţia 2:

Nativii guvernaţi de cifra de vibraţie 2, vor fi tot timpul la curent cu informaţii necesare celorlalţi. Dacă învaţă pentru ei, vor prefera domeniile relaţiilor publice, sociale, metode şi tehnici de persuasiune, de influenţare sau de socializare. Sunt foarte interesaţi de domeniul parteneriatelor, de aceea motivaţia lor principală va fi aceea de a şti cum să-l ajute pe celălalt, să-i fie de folos, să-l susţină cu informaţii de actualitate şi utile.

Ei ştiu că dacă partenerul o duce bine, la fel le va merge şi lor, de aceea evită să ia prea des iniţiativa

De asemenea, aceşti oameni învaţă cu mai multă plăcere în compania altor persoane.

Vibraţia 3:

3-ul învaţă de plăcere. Aceşti oameni au o memorie făcută să fie ‘folosită’ din plin. Ei sunt oamenii care învaţă de dragul de a şti. Aceştia, cu mici excepţii, sunt foarte puţin selectivi. Acumulează tot felul de informaţii din orice domeniu, trăiesc ceea ce află şi adoră acest lucru.

Sunt oamenii care par să le ştie pe toate, sunt buni povestitori, oratori şi nu încetează niciodată să-i impresioneze pe cei din jurul lor. Prin chiar acest fapt, ei acumulează şi mai multă informaţie, în sensul că primesc feed-back non-stop, ceea ce îi face să se perfecţioneze faţă de ‘auditoriu’.

Vibraţia 4:

Sunt oamenii cei mai meticuloşi şi tehnici. Sunt limitaţi la domeniile de interes şi nu-şi umplu capul cu orice informaţie pe care nu o consideră utilă. Pentur ei totul trebuie să aibă un scop .. învăţ să gătesc – pentru ca să nu mor de foame; învăţ economie pentru ca să fiu cel mai bun la locul de muncă; şi tot aşa.

Răbdarea lor le permite să aprofundeze uşor domeniile alese, de aceea printre aceştia se găsesc mulţi savanţi, cercetători dar şi oameni care lucrează în domenii unde se impune o anumită conduită şi respectarea unor norme stricte – armată, poliţie, justiţie, etc.

Vibraţia 5:

Şi aceşti oameni învaţă de toate şi din toate câte puţin. Lor toate li se par interesante, sunt foarte uşor impresionabili şi atraşi de tot ce este nou, inovativ şi util. Dezavantajul este că se şi plictisesc repede şi uită la fel de uşor. Trec de la o informaţie la alta cu mare repeziciune, nu-şi încarcă capul cu orice cunoşţinţe, decât atâta timp cât le sunt strict necesare, sau, pentru a impresiona pe cineva.

Pot deveni poetici şi foarte artistici dacă scopul este să cucerească o tânără domniţă, după care se va adapta din mers la celelalte situaţii şi necesităţi, pentru a fi mereu la înălţime şi a nu-şi strica imaginea.

Vibraţia 6:

Dintre aceşti oameni se găsesc profesori foarte buni. Dacă şi-au găsit domeniul preferat, sunt capabili să transforme ceea ce învaţă într-o meserie de succes şi chiar în artă, după care îi vor învăţa şi pe ceilalţi cu plăcere ceea ce ştiu. Nu sunt foarte selectivi dar îi preocupă în special domeniile mai puţin tehnice.

Ei învaţă pentru a da şi altora, pentru a asigura o armonie şi o ‘normalitate’ în jurul lor, aşa cum o consideră ei. Acumulează cu uşurinţă, sunt devotaţi şi împărtăţesc cu drag ceea ce ştiu.

Vibraţia 7:

Oamenii aflaţi sub această vibraţie, învaţă în permanenţă şi în acelaşi timp sunt în căutarea sensului vieţii. Pentru ei orice informaţie are o însemnătate profundă, în spatele oricărui cuvânt, a unei definiţii, a unei experienţe, se află mai mult decât văd ceilalţi. Preferă domeniile esoterice, mistice, magice, care le oferă o nuanţă ascunsă şi dificil de descifrat. Acumulează informaţii pentru a le pune cap la cap şi într-o bună zi să înţeleagă esenţa lumii.

De obicei sunt mai retraşi, nu sunt foarte comunicativi iar atunci când o fac au o atitudine serioasă, gravă şi rămân învăluiţi în mister.

Vibraţia 8:

Orice ar învăţa aceşti oameni, cel puţin pentru ei, reprezintă adevărul suprem. Sunt adepţii unei vieţi ordonate, sincere şi în limitele impuse de lege. În momentul în care trec de partea cealaltă a legalităţii, se afundă atât de profund, încât de la astfel de persoane poţi afla cum se fac cele mai mari afaceri, cum se iau deciziile din spatele ‘cortinei’, care sunt preţurile de plătit şi care este pedeapsa.

Sunt adepţii regulamentelor pe care tot ei de obicei le impun. Va urmări în permanenţă un astfel de om să fie la curent cu cele mai noi informaţii pentru că pentru el, informaţia =putere = bani = succes.

Vibraţia 9:

Domeniile ştinţifice sunt preferate de astfel de oameni, de asemenea şi cele artistice, umanitare şi filantropice. Ei sunt într-o permanentă căutare. Vor să schimbe lumea, să o transforme, să o influenţeze şi să-şi lase amprenta asupra a mediului înconjurător. În cea mai mare parte nu o fac din grandomanie sau dorinţa de a ieşi în evidenţă, ci pur şi simplu sunt oamenii cu o altfel de viziune şi dorinţă pronunţată de schimbare.

Îi atrage tot ce e nou, inovativ şi vor evita istoria sau tot ce vorbeşte despre trecut. Le pot folosi dar numai în scop informativ, pentru a se ajuta în descoperirile pe care urmează să le facă.

 

În conformitate cu întreaga structură numerologică, fiecare persoană în parete beneficiază de un sistem diferit de valori, o capacitate de acumulare a informaţiilor, de prelucrare a acestora şi de folosire a lor în atingerea propriilor scopuri.. până una alta, ne putem bucura în continuare de diversitate şi de frumuseţea colaborării dintre toate aceste categorii.

Numai bine şi spor la învăţat!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply