Home > Cursuri > CURS DE NUMEROLOGIE – februarie 2019 BUCUREȘTI

CURS DE NUMEROLOGIE – februarie 2019 BUCUREȘTI

Numerolog: Agachi Ionuț

Durata: 18.02 – 22.02.2019 – de luni până vineri între 17:00 – 22:00

Locația: va fi transmisă participanților – București

Rezervarea locului se face telefonic la 0730 353355

 

Participantul la cursul de Numerologie dobândește un instrument complex și deosebit de puternic, util în orice moment și aspect al vieții, care îi oferă cheia necesară descifrării propriei căi de dezvoltare materială, emoțională și spirituală.

Numerologia este un studiu mistic al legăturilor dintre numere și evenimentele din viața omului, însumând numeroase sisteme, tradiții si credințe.

Numerele din viața ta nu sunt întâmplătoare. Ele cifrează evenimentele semnificative cu care te vei întâlni la intervale precise de timp.

Numele pe care îl ai este un cod al drumului tău prin viață.

Data ta de naștere îți dezvăluie calea ta spirituală cât și cea a succesului material.

 

TEMATICA CURSULUI DE NUMEROLOGIE – MODULUL 1

 1.  Funcția și rolul numerologiei
 2. Lumea tainică a cifrelor
 3. Secretul numerelor – compunerea numerelor și utilitatea lor
 4. Simbolul – puterea simbolului în numerologie
 5. Folosirea geometriei în stăpânirea puterii numerelor
 6. Ziua, luna și anul nașterii – descifrarea codului numerologic personal
 7. Cifra destinului – identificarea drumului personal
 8. Compunerea matricei numerologice și interpretarea detaliată
 9. Ciclul evolutiv personal – graficul energetic – identificarea etapelor importante din viață
 10. Graficul variabilelor personale – crearea echilibrului interior
 11. Folosirea celor 4 elemente primordiale în armonizarea vieții
 12. Calcule, grafice și scheme numerologice cu aplicabilitate în toate domeniile

 

Numerele pot vorbi, iar limbajul lor este Numerologia.

Numerologia este un sistem practic, ușor de înțeles și de utilizat, ce poate fi folosit chiar şi astăzi în toate domeniile experienței umane. Calculele numerologice ajută la dezvoltarea intuiției, la identificarea și fructificarea particularităților, la îmbunătățirea relațiilor, indică influențele pozitive din viața unei persoane și răspunde atât la întrebările exprimate cât și la cele neexprimate.

Numerologia este o cunoaștere străveche, credința în puterea numerelor există de mii de ani și însăși persistența sa îndelungată îi atestă veridicitatea. Voalul mistic ce o învăluie este îndepărtat cu ușurință de aceia care îndrăznesc să vadă dincolo de aparențe, care au curiozitatea și curajul de a se aventura într-o lume fermecătoare a realizărilor remarcabile. Sistemul numerologic în complexitatea sa nu este cu nimic mai prejos de orice știință de sine stătătoare din zilele noastre, fiind compus la rândul său din cunoașterea fixă și cea practică. Măiestria desăvârșirii cunoștințelor dobândite oferă practicantului vrednic o perspectivă unică asupra propriului orizont, îi permite accesul la o lume cu totul diferită într-un sens complet nou.

Nu de puține ori am asistat la momente în care cursul vieții celor din jur s-a modificat miraculos grație cunoașterii oferite de știința numerelor, cu atât mai mult cu cât cea mai marcantă experiență este cea proprie. Opinia personală este că o astfel de cunoaștere are o greutate deosebită în viața fiecăruia dintre noi iar necesitatea pătrunderii tainelor numerelor este primară.

Aplicațiile studiului numerologic sunt nelimitate însă mă voi rezuma la enumerarea celor pe care le consider cele mai importante: descifrarea personalității, studiul caracterului, identificarea carierei potrivite, optimizarea educației, îmbunătățirea vieții sentimental-afective, consolidarea căsniciei și îmbunătățirea vieții sexuale, menținerea unui stil de viață sănătos și tonic, asigurarea securității și dobândirea succesului material, identificarea și fructificarea etapelor semnificative din viață.

Absolventul cursului de numerologie va dobândi un limbaj nou de decodificare și de construcție a propriei vieți. Odată ce stăpânește tainele Numerologiei, va pătrunde pe calea transformării interioare, cu efecte vizibile la exterior.

 

Absolvenții Modulului 1 al Cursului de Numerologie susținut de domnul Ionuț Agachi vor putea participa la următoarele module care vor fi planificate în următoarea perioadă.

Numărul de locuri este limitat – datorită numărului mare de calcule, scheme și tabele ce trebuie însușite foarte bine de către fiecare participant!

Se oferă DIPLOMĂ de participare

Nu se oferă servicii de tip coffe breack

Toate informațiile suplimentare se obțin la telefon 0730 353355

Taro – Numerograma anului 2019

 

Primele 12 zile din ianuarie îți conturează anul

 

Numerograma oamenilor de succes

Dar și Har cu Maria Coman și Lidia Fecioru

Antena 3 – București

31.08.2018

Analiza numerologica a anului 2019 – cu Ionut Agachi la Antena 3

Voi cu Voicu cu Mirela Voicu

Antena 3

24.11.2018

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Taro – Numerograma anului 2019
Primele 12 zile din ianuarie îți conturează anul
Ziua de 11.11.2018 (11.11.11) – semnificație numerologică
Anul numerologic personal 3

Leave a Reply