Home > Cursuri > Consultații Numerologice la Timișoara – aprilie 2018

Consultații Numerologice la Timișoara – aprilie 2018

Numerologia este limbajul prin intermediul căruia exprimarea liniară este transpusă prin simboluri și semne într-o exprimare complexă, multidimensională. Studiul numerologic dezvoltă aspectul calitativ al simbolului numeric, evitând în același timp limitarea cantitativă.

Omul este caracterizat pe toate cele trei niveluri ale existențe sale: trup, minte și spirit, de valor numerice codificate în valori exacte.

Data nașterii și numele sunt semne distinctive prin care fiecare persoană este identificată dintre semenii săi.

În codul numeric al zilei de naștere sunt inserate toate cheile evenimentelor din viața unei persoane. Descifrarea și interpretarea acestor chei se face prin calcule numerologice și citirea simbolurilor care apar în viața fiecăruia.

Într-o societate bazată pe competiție și consum, omul și-a impus limite care s-au dovedit imposibil de atins, datorită șablonizării personalității. Prin descoperirea propriilor talente și redobândirea încrederii în sine, omul își pune cu succes în valoare individualitatea.

Simboluri în Numerologie

NUMEROLOGIA este una dintre științele care se remarcă prin simplitatea cu care dezvăluie omului întregul său potențial, calitățile și toate atributele benefice care îl fac unic și irepetabil.

În timpul discuției din cadrul consultației numerologice, vei obține tehnici de identificare și dezvoltare a propriilor abilități și modalități de îmbunătățire a rezultatelor din orice domeniu de interes: sentimental, financiar, carieră, sănătate, familie, hobby, timp liber, afaceri,etc.

Numerologia analizează omul prin intermediul a peste 20 de parametri, oferă posibilitatea unor calcule și interpretări exacte și propune soluții concrete în dezvoltarea acestora.

Ședințele se desfășoară individual, față în față cu fiecare persoană iar discuțiile sunt variate, având la bază întrebările și solicitările dumneavoastră.

 

Programările se fac la telefon 0730 353355  – în limita locurilor disponibile!!

locația: TIMIȘOARA

perioadă: între 23.04. – 27.04.2018

Cifra Destinului – calcul si interpretare – cu Ionut Agachi – partea I

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Semnificația Numerologică a numelui IRINA
Taro – Numerograma anului 2019
CURS DE NUMEROLOGIE – februarie 2019 BUCUREȘTI

Leave a Reply