Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 3 și 9

Compatibilitatea Numerologică între 3 și 9

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, uşor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracţiei, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu uşurinţă, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar şi în alţii, lipsit de rezistenţă, uşor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneş, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Caracteristicile lui 9

Pozitive:

Protector, responsabil, sociabil, tărie de caracter, motivat, intuitiv, dedicat, filantrop, umanitar, creativ, artistic, sensibil, loial, iertător, talentat, bun profesor, tămăduitor, suflet bătrân, bun actor, inteligent, înţelegător, discret, strălucitor, compasiune dezvoltată, înţelept, iubire de sine, libertin, popular, generos, non-conformist, viziuni largi, excentric, comunicativ, simţul datoriei, misionar, auto-însărcinare, mistic, încrezător, optimist, sacrificiu de sine, serviabil, modest, idealist, psihic, tolerant, altruist, binevoitor, voluntar, empatic, perfecţionist.

Negative:

Nepăsător, necomunicativ, de neîncredere, înţelege greu, lipsa concentrării, nu-i pasă de ceilalţi, lipsa atenţiei şi a intuiţiei, nepăsător faţă de propria persoană, însensibil, trădător, neiertător, detaşat, visător, letargic, fără vlagă, stresat, tensionat, voinţă scăzută.

Descriere

Între două persoane cu cifra de vibraţie a destinului 3 şi 9 va exista o atracţie instantanee. Sunt foarte mari şanse ca o astfel de relaţie să debuteze la un eveniment social, cu multă lume în jurul lor, moment în care ambii se simt în largul lor şi astfel se vor apropia mai uşor.

Odată ce o astfel de relaţie a început, în scurt timp sentimentele dintre ei vor începe să-şi facă apariţia. Ambii sunt atât de pasionali şi atraşi unul de celălalt încât se vor dedica în totalitate unul celuilalt, astfel că până şi ‘distratul’ număr 3 va simţi tot mai puţin nevoia de a căuta atenţie şi romantism în altă parte.

 

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin…vezi tot…

Energie sexuală 9

Ai tendinţa de a fi atrasă de persoane de sex opus total diferite de ceea ce şi-ar imagina cei din jur…vezi tot…

Fiecare dispune de sufficient de multe ‘resurse’ interioare astfel încât să nu se sature niciodată unul de compania celuilalt. Ambii au firi impulsive şi captivante ceea ce va face ca mereu să existe o scânteie între ei care să le ofere elemente de noutate şi diversitate în relaţie. Astfel de persoane se dedică în totalitate unul celuilalt şi prin urmare gradul lor de încredere va creşte vizibil.

Problemele într-un astfel de cuplu vor fi mai degrabă cele financiare. Niciunul dintre cei doi nu pune mare preţ pe economii. Anândurora le place să se distreze, să trăiască clipa prezentă şi astfel sunt capabili să cheltuiască tot ceea ce au pentru confort, lux şi distracţie.  Chiar şi la sărăcie sau cu datorii, cei doi se vor simţi bine unul în preajma celuilalt, însă ideal este ca din când în când să mai pună şi ceva de-o parte.

Odată începută o astfel de relaţie, are foarte mari şanse să dureze o viaţă întreagă, iar cei doi parteneri să se bucure de prezenţa şi încrederea celuilalt pentru totdeauna.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply