Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 3 și 8

Compatibilitatea Numerologică între 3 și 8

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, uşor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracţiei, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu uşurinţă, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar şi în alţii, lipsit de rezistenţă, uşor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneş, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Caracteristicile lui 8

Pozitive:

Bunăstare, bogăţie, finanţe, putere, statul înalt, materialism, pragmatism, ego puternic, dictatorial, multilateral, afacerist, investitor, angajator, ordonat, organizat, aptitudini, adaptabil la schimbări, schimbător, realist, transformator, executiv, profesionist, puternic, practic, decisiv, manipulator, controlor, constant, de încredere, ambiţios, autoritar, integru, provocator, eficient, fiabil, demn de încredere, planificator, bun judecător, sociabil, stabil, independent, învaţă din propriile experienţe, răbdător, prevăzător, auto-disciplinat.

Negative:

Lipsa imaginaţiei, încuiat, materialist, nemilos, obsesiv, slab, iresponsabil, viziuni înguste, dezorganizat, anti-social, egoist, instabil, lipsa practicităţii, restrictiv.

Descriere

Două persoane cu cifrele de vibraţie a destinului 3 şi 8 nu sunt cele mai în măsură să formeze o relaţie romantică şi bazată pe afectivitate. De asemenea, nici la prima vedere aceştia doi nu se vor simţi extrem de atraşi unul de celălalt.

Dacă totuşi cei doi rămân împreună, vor da naştere mai multor tipuri de probleme încă de la începutul relaţiei lor.

În mod general, numărul 8 nu este suficient de pasional şi romantic astfel încât să-i trezească interesul unui 3. Este chiar foarte probabil ca numărul 3 să-şi astâmpere aceste nevoi din alte ‘surse’ pentru o perioadă îndelungată. Numărul 3 nu va accepta să fie trecut pe plan secund în urma carierei – deosebit de important pentru un 8, şi în plus, ambiţiile acestuia din urmă vor părea irelevante şi inutile pentru un 3.

În acelaşi timp, numărul 8 nu va avea parte de susţinerea necesară şi de încrederea totală a unui 3. Numărul 3 nu pune atât de mare preţ pe carieră ci mai degrabă pe distracţie şi diversitate, pe când numărul 8 se va simţi neglijat şi neapreciat.

 

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin…vezi tot…

Energie sexuală 8

Ca şi în celelalte planuri, şi pe plan sexual eşti o persoană a extremelor, care refuză să aleagă…vezi tot…

Numărul 8 nu accept infidelitatea, astfel că la prima escapadă a lui 3 de acest fel, relaţia dintre cei doi se va încheia.

Pentru ca o astfel de relaţie să aibă succes, ambii parteneri sunt nevoiţi să se dedice în totalitate celuilalt, să apeleze la dialog ori de câte ori au ocazia şi să-şi lămurească unul altuia nevoile şi aşteptările din partea celuilalt. Ambii vor fi nevoiţi să facă schimbări în viaţa personală, să înveţe să se accepte aşa cum sunt şi să-şi ofere unul celuilalt plăcerile de care au nevoie.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply