Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 3 și 6

Compatibilitatea Numerologică între 3 și 6

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, ușor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracției, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu ușurință, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar și în alții, lipsit de rezistență, ușor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneș, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Caracteristicile lui 6

Pozitive:

Domestic, familial, responsabil, îngrijitor, profesor, convențional, protector, vindecător, idealistic, altruist, onest, caritabil, credincios, om al adevărului, sincer, econom, emoții puternice, curios, își iubește profund familia și căminul, umanitar, serviabil, echilibrat, împăciuitor, auto-sacrificiu, empatic, iubește necondiționat, muncitor, grațios, simplu, de încredere, categoric.

Negative:

Se stresează ușor, complex de superioritate, slab, lipsa practicității, supus, superficial, fără odihnă, egoism, voință scăzută, nepăsător.

Descriere

Atât cei cu cifra destinului 3 cât și cei cu cifra destinului 6 sunt persoane atractive. Atracția dintre cei doi le va fi de folos în demersul lor de a-și construi o imagine armonioasă și de a se diferenția în mulțime.

Numărul 6 va fi atras de șarmul și deschiderea lui 3, iar acesta din urmă de responsabilitatea și dăruirea lui 6. După puțin timp, numărul 3 va începe să solicite din ce în ce mai multă atenție și romantism din partea lui 6, mai mult decât acesta are de oferit. Numărul 3 are de obicei așteptări mari de la partener, are nevoie de romantism, devotament și un pic de intrigă excitantă, ceea ce nu este necesar să ofere la schimb. Dacă numărul 6 nu-i va răspunde la toate aceste cerințe, sunt mari șanse ca numărul 3 să și le ‘procure’ din altă parte.

 

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin…vezi tot…

Energie sexuală 6

Energia ta sexuală are tendinţa de a o completa pe cea a partenerului de viaţă. Te simţi…vezi tot…

Numărul 3 este un amorez natural, adoră să flirteze și să atragă în jurul său admiratori nenumărați. Numărul 6 în schimb, are nevoie de stabilitate, încredere și este mult mai familist, prin urmare va accepta cu greu nevoile de diversitate ale partenerului 3. Deși riscă să fie rănit de aventurierul 3, numărul 6 poate ‘risca’ conștient o astfel de relație, mai ales că un număr 3 îi oferă acțiune și patina ‘agitație’ în viață, pe care de unul singur, un 6 mai greu și le produce.

În lipsa unui dialog deschis și constant, relația dintre cei doi riscă să îi împingă pe ambii parteneri într-o zonă a dezamăgirilor și geloziei. Din toată această poveste cel mai mult va avea  de suferit numărul 6.

Pentru a avea succes o astfel de relație, este nevoie ca ambii parteneri să fie realiști în ceea ce privește așteptările din partea celuilalt și sinceri cu privire la sentimentele pe care le au.

În cea mai mare parte, au personalități aproape similare, interese commune și de obicei se înțeleg bine între ei.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply