Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 7

Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 7

Caracteristici ale lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

Caracteristicile lui 7

Pozitive:

Specialist, inovator, singuratic, excentric, grijuliu, spiritual, psihic, vindecător, putere interioară mare, minte rapidă, înțelept, cu discernământ, înțelegător cu ceilalți, filosif, rezistent, contemplator, solitar, independent, mistic, hipnotic, determinat, individualist, căutător, nonconformist, perfecționist, perseverent în scopurile sale.

Negative:

Negativist, critic, inactiv, anti-social, pesimist, tăcut, dependent, depresiv, stagnant, lipsa perseverenței, mândru, îngust în gândire și viziuni, distant, rigid, argumentativ, temperamental.

Descriere:

Compatibilitatea dintre destinul 1 și destinul 7 este una foarte scăyută la prima vedere datorită diferenței mari dintre interesele și idealurile celor doi.

Dacă totuși, cei doi se simt atrași unul de celălalt, o astfel de relație poate avea șanse de reușită.

Cei doi se vor stima reciproc, se vor descoperi în permanență și li se vor părea unul altuia foarte interesanți, ceea ce va duce la dorința fiecăruia de a-l cunoaște mai bine pe celălalt. Aceasta poate duce la un proces interesant de descoperire intelectuală și emoțională între cei doi nativi, și astfel se va ivi oportunitatea de a vedea lumea prin ochii celuilalt.

Numărul 7 este foarte romantic și îi va oferi partenerului multă afecțiune. Numărul 1 va fi fericit într-o astfel de situație și va primi cu fericire toată atenția lui 7 dar va fi nevoit în același timp să-i asigure acestuia nevoia de atenție și afectivitate. Numărul 1 ar face bine să nu neglijeze nevoile lui 7 altfel acesta va căuta să-și împlinească idealurile cu altcineva. Dificultăți mai pot apărea în momentul în care numărul 1 încearcă să-l domine pe numărul 7, acesta din urmă având o fire independentă, singuratică, nu va permite sub nicio formă să se lase dominat și va reacționa urât.

 

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

Energie sexuală 7

Cifra destinului 7 indică o persoană rezervată, foarte atentă la persoanele pe care şi le alege…vezi tot…

Cheia succesului dintre cei doi este – comunicarea și respectul. Ambii nativi își exprimă cu dificultate sentimentele și în același timp au pretenția din partea celuilalt de a fi mai afectiv. Comunicarea dintre ei este în acest caz primordială și alocarea de timp pe care să-l petreacă împreună – mai ales de către numărul 1.

Ambii sunt respectuoși unul cu celălalt iar dacă vor învăța să mențină acest echilibru dintre ei în permanență, vor avea numai de câștigat.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply