Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 1

Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 1

Caracteristici ale lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

Descriere:

Între două persoane cu vibrații ale destinului ,1 este important să existe un echilibru al puterii, astfel încât niciunul dintre cei doi să nu se simtă dominat de către celălalt.

Nicio combinație a doi de 1 nu are mari șanse de reușită, în afata unei puternice relații bazate pe admirație și respect. Un număr 1, este foarte puțin probabil să fie de acord cu aleggerile, ideile și dorințele unui alt număr 1, ci mai degrabă va dori să-și impună propriile idei și viziuni. Aceasta va duce la multe confruntări într-o astfel de relație, deoarece natura lor dominantă și voința puternică a fiecăruia va dori să se impună față de celălalt.

Într-o confruntare de orice fel între doi de 1, niciunul dintre ei nu va dori să cedeze sau să dea înapoi. Fiecare va ține la fel de puternic de propriul adevăr și bineînțeles ‘fiecare va avea dreptate’. Amândoi vor tinde să se manifeste cu egoism și încăpățânare și niciunul nu va recunoaște acest fapt. Aceasta este una dintre problemele cu care se va confrunta la nesfârșit un astfel de cuplu. Niciunul dintre ei nu va deveni prea preocupat de acest fapt ci îl vor considera mai degrabă ca pe o preocupare care face parte din viața de zi cu zi, o vor accepta și vor trăi ca atare. Până când?…asta numai ei vor decide!

 

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

 

Într-o relație dintre doi de 1, este necesar ca timpul să fie astfel organizat încât, în afară de preocupările de serviciu și de altă narută, acestora să le rămână o parte din zi pe care să o petreacă împreună, spre binele relației lor.

Dacă își vor găsi un interes comun sau se vor ambiționa în obținerea aceluiași rezultat, aceștia pot trăi mulți ani liniștiți împreună, dar chiar și în alte condiții, aceeași ambiție a fiecăruia îi poate menține în relație o perioadă îndelungată în ciuda neînțelegerilor și problemelor nerezolvate.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, ex.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply