Home > Numerologia Sexualității > Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi afectuoase faţă de partenerul de viaţă, cu o energie sexuală moderată, însă încercând în permanenţă să-şi facă partenerul să se simtă excelent în compania lor. Pun mare preţ pe săruturi, pe îmbrăţişări, pe gesturile tandre, pe cuvintele frumoase, pe mângâieri, pe tot ceea ce le face să se simtă confortabil şi protejate. Le place să fie răsfăţate şi să li se acorde atenţia cuvenită. Au uneori tendinţa de a se lăsa dominate de partenerul de viaţă, lăsându-l să preia controlul total asupra energiei lor sexuale. Partenerul ar aprecia de la ele mai multă spontaneitate şi iniţiativa în dormitor.

vibrația 3 >>

Află mai multe despre:

Vibrația Destinului

Cifra de Vibrație a Destinului stabileşte predispoziţiile genetice şi tendinţele fundamentale ale personalităţii. Ea indică direcţia principală în viaţă, principalele şanse, talentele şi caracteristicile individuale. Acest număr este mult mai puternic după 35 de ani. Destinul va aduce ceea ce omul merită cu adevărat, întrucât el este strâns legat cu karma. Cifra de Vibrație a Destinului completează şi nuanţează decisiv interpretarea numerologică.

Află care sunt particularitățile vibrației destinului tău de aici

Compatibilitatea Numerologică

În conformitate cu structura psihoenergoinformativă a unei persoane, numerologic se poate calcul gradul de “compatibilitate” al acesteia cu o alta – mai precis, modul în care cele două persoane vor interacționa, care vor fi interesele lor comune, care va fi motorul relației lor și ce ar fi indicat să evite.

Citește în continuare despre compatibilitatea numerologică dintre toate combinațiile de cifre ale destinului posibile.

Numerologia Sexualității

Cunoscând data de naștere a unei persoane, aceasta descoperă unui cunoscător, o serie de cunoștințe despre persoana respectivă.

Vă invit în continuare să aflați din secrete și să vă bucurați de cunoștințele dobândite despre numerologia sexualității.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply