Home > Vibrația Exterioară > Calculul Vibrației Exterioare

Calculul Vibrației Exterioare

Data de naștere

Este foarte important ca în momentul în care se dorește o analiză numerologică exactă și corectă, să se cunoască cu exactitate data de naștere a persoanei în cauză. Ora de naștere NU se ia în calcul într-o analiză numerologică și nici locul nașterii, decât în cazul unor analize mult mai complexe și complementare.

Unui numerolog experimentat, îi este suficientă data de naștere a unei persoane pentru a-i face o analiză completă din toate punctele de vedere.

Tipul de calcul

Calculul constă în adunarea simplă a tuturor cifrelor din luna de naștere, reducând mereu rezultatul obținut, până la o singură cifră.

Exemplu: 24.12.1984 = 1 + 2 = 3  =>> Cifra de Vibrație Exterioară este 3

în cazul Cifrei de Vibrație Exterioară, calculul este mai simplu de realizat, deoarece majoritatea datelor sunt formate dintr-o singură cifră, prin urmare nu mai este necesar un calcul suplimentar, iar acolo unde se face, este foarte simplu.

Aflarea semnificației

Cunoscând valoarea Cifrei de vibrație exterioară, puteți citi pe site o scurtă descriere a semnificației acesteia sau ma puteți contacta pentru mai multe detalii.

Atenție!

Indiferent de valoarea acestora, adunarea se face cifră cu cifră și nu se consideră ca fiind zeci de unități.

Pentru primele 9 luni, cifra 0 nu se ia în considerare în niciun tip de calcul => exemplu data de 03.08.1976 – se consideră Cifra de Vibrație Exterioară 8.

Cifra de Vibrație Exterioară este doar o foarte mică parte dintr-o analiză numerologică completă, deși vă poate da impresia că vă regăsiți foarte mult în ceea ce scrie în descriere. Este normal și firesc să fie așa, însă vă recomand să mergeți mai departe și să aflați și despre celelalte cifre de vibrație.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply