Home > Cadouri Potrivite > Cadoul potrivit pentru cifra 8

Cadoul potrivit pentru cifra 8

Cel născut în ziua de 8, 17, 26 a oricărei luni

Este o persoană cu un fler deosebit pentru afaceri, capabilă de planuri de mare amploare şi de a-şi lua viaţa în propriile mâini. Acţionează mereu cu sânge rece, cu judecată şi ambiţie. Îi vei putea impresiona dacă le dăruieşti un cadou care să le pună judecata în mişcare, logica, gândirea. Oferă-i un roman poliţist plin de suspans, de mister, de acţiune, va intra cu uşurinţă în pielea personajului şi va avea o satisfacţie mare atunci când va descâlci iţele intrigii mai devreme decât lasă autorul să se afle, ori la final va triumfa alături de personajul principal, atunci când se face dreptate.

Un joc tactic, logic, îi va trezi interesul şi simţul de competiţie, la fel şi în cazul în care organizezi o confruntare între mai mulţi prieteni – un joc de paint-ball de exemplu – prilej cu care îşi va etala calităţile sale excelente de lider al echipei. Deşi i-ar face plăcere să-i pregăteşti o petrecere surpriză, va aprecia mai mult dacă se va ocupa personal de întreaga organizare, de la alegerea culorilor feţelor de masă, până la organizareainvitaţilor la mese şi muzica pe care se va dansa toată seara. Bineînţeles că nu se vor ocupa în detaliu de fiecare amănunt, însă acordă-i prilejul de a-şi manifesta plăcerea de a deţine controlul în ceea ce priveşte organizarea şi gestionarea întregului eveniment.

Sunt persoane care apreciază eleganţa, luxul, tot ceea ce exprimă putere şi deţinerea acesteia, prin urmare asigură-te că ceea ce îi oferi este de firmă, dacă are imprimată şi marca respectivă la vedere, cu atât mai bine, dacă nu, să fie ceva unicat, personalizat, sau conceput special pentru el/ea. Îi poţi oferi un diplomat elegant, o cravată, o curea din piele, un set profesional de cosmetice şi alte produse de îngrijire corporală, bijuterii, electronice de ultimă generaţie cu care să fie în permanenţă la curent cu ceea ce s-a mai întâmplat în lumea bussiness-ului, sau în domeniul în care activează.

Persoana cu cifra de vibrație interioară este e asemenea romantică, senzuală, deci o poți lua prin surprindere oferindu-i o loțiune de baie parfumată, un ulei de masaj pe care de ce nu să îl încercați împreună, un parfum fin, sau o invitație la cină într-un loc retras, liniștit, elegant sau exotic, unde își va reîncărca bateriile. Deși adoră competiția și câștigul, sunt persoane stabile, riguros organizate, de aceea îi poți oferi o agendă personalizată, obiecte imprimate sau inscripționate cu imaginea s-a, cuiva drag, cu nemele său/ei sau sigla firmei/companiei pe care o conduce.

Orice ai alege să ții cont că nu va aprecia atât de mult doar gestul de a-i oferi ceva. Caută să-l/o surprinzi cu alegerea făcută și te va aprecia mai mult, un 8 nu dă valoare unui cadou de complezență și totodată îl va considera ca pe o dovadă a dragostei sau respectului pe care îl ai față de el/ea.

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 8 este culoarea indigo, deci dacă obiectul pe care i-l vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de onix sau topaz, o va energiza şi proteja.

vezi aici şi celelalte vibraţii

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply