Home > Anul personal > Anul numerologic personal 1

Anul numerologic personal 1

Anul 1

Un nou început, decizii, independență, activitate, găsirea unor soluţii.
Un nou început în viaţa ta. Acest an reprezintă pentru tine începutul unui nou ciclu de nouă ani. Vine cu promisiunea de a aduce o nouă aventură extraordinară şi o viaţă plină de noi provocări care pregătesc terenul pentru următorul ciclu de nouă ani din viaţa ta. Acesta este momentul potrivit să-ţi clarifici ţelurile şi este de asemenea momentul de a acţiona pentru îndeplinirea lor. S-ar putea să fie nevoie să munceşti mult pentru a pune o nouă afacare pe picioare. Vei fi foarte puternic din punct de vedere fizic pe parcursul acestui an, probabil mai puternic decât ai fost de mult timp deoarece ai o nevoie deosebită de această energie suplimentară. Dacă nu poţi sau nu vrei să răspunzi chemării la schimbare şi să ai iniţiativă ce apare acum necesară în viaţă, şansele tale de reuşită pot fi amânate până când începe noul ciclu, peste nouă ani. Din acest motiv simţi nevoia de aventură, de schimbări majore în viaţa ta, de ceva nou. Noile ţeluri trebuie clar stabilite şi trebuie făcuţi pasi pentru atingerea lor, deoarece acesta este într-adevăr un nou început al unui ciclu de nouă ani şi este mai bine ca în această perioadă să nu stărui prea mult asupra trecutului. Aceast lucru va fi destul de uşor, deoarece majoritatea problemelor şi dezamăgirilor din trecut vor tinde să dispară, lăsând drumul liber pentru aceste noi provocări. Aceasta este o perioadă excelentă; profită de ea la maxim.

Acest an vă aduce dumneavoastră schimbări esenţiale şi calitative, iar dumneavoastră veţi intra într-o nouă viaţă. Acest an este foarte favorabil pentru a începe o nouă activitate, pentru a vă schimba profesia, pentru a intra la facultate sau pentru a o termina. Este anul noilor începuturi şi dacă le veţi face în acest an într-un fel, veţi fi protejat timp de nouă ani de zile în direcţia aleasă. În decursul acestui an este foarte bine să vă bazaţi numai pe dumneavoastră înşivă, să acţionaţi îndrăzneţ şi să nu vă fie frică să aplicaţi forţele creative, să vă apropiaţi de moduri originale în direcţia rezolvării celor mai diverse probleme. În acest an, nu este bine să călătoriţi sau să începeţi noi activităţi în alte ţări decât în ţara în care deja vă aflaţi. Este suficientă o eventuală mutare în vederea începerii unei noi vieți. Pentru a avea succes în acest an este foarte necesar de a fi cât mai îndrăzneţ, original şi neînfricoşat în a începe ceva nou.

Este vremea să luaţi viaţa de la capăt şi aveţi aptitudinile necesare unui nou început. întrucât vi se oferă noi direcţii de urmat şi noi oportunităţi care trebuie acceptate, independenţa este mai uşor de dobândit decât de obicei. Aceasta este o perioadă plină de energie şi de încredere în propriile forţe.

Noi începuturi, noi puncte de pornire; o direcţie nouă în viaţă şi şansa de a lua totul de la capăt.

Te poți reinventa, îți poți demonstra capacitatea și poți pune în practică ideile. Alegerile și inițiativele tale din acest an vor constitui piatra de temelie pentru următorii 9 ani. Acționează cu curaj, ai 9 ani înainte să-ți duci proiectele la bun sfârșit.

Este indicată mișcarea în natură, activitățile în aer liber, este o perioadă în care bateriile sunt încărcate.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Analiza Numerologica a oamenilor bogati

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33 – București

21.02.2019

Analiza numerologica a anului 2019

Voi cu Voicu cu Mirela Voicu

Antena 3

24.11.2018

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Anul numerologic personal 6
Anul numerologic personal 5
Anul numerologic personal 3

Leave a Reply