Home > Analize Numerologice > Numerograma lui Klaus IOHANNIS

Numerograma lui Klaus IOHANNIS

Klaus Iohannis – 13.06.1959

Iohannis

 

Născut în data de 13, Klaus Iohannis are o fire practică, este stabil şi se poate cufunda cu uşurinţă în muncă. Este disciplinat şi onest, riguros şi are o gândire logică şi profundă. În acelaşi timp îl preocupă şi latura spirituală a vieţii şi a evenimentelor ce au loc în jurul sau dar cel mai adesea va căuta o explicaţie logică, clară, palpabilă, pe care să se poată sprijini în viitor.

Este deschis către misticism şi chiar are o părere să o viziune personală asupra a tot ceea ce înseamnă latura profundă şi semnificaţiile spirituale ale vieţii în general.

Îl pot compara cu un vulcan clocotitor (gândurile, ideile, planurile, explicaţiile) şi foarte rar se întâmplă ca acestea să iasă la suprafaţă. Atunci când izbucneşte (rar), se exteriorizează grozav a.î. îi înspăimântă pe cei din jur. Aceste furtuni violente au loc adesea și în interiorul său.

Are o memorie foarte bună şi iese cu uşurinţă din tot felul de situaţii în care îl aduce viaţa, drept pentru care a învățat ușor să se controleze şi să-şi tempereze pornirile, pentru că la interior este mai mult o persoană impulsivă decât calculată.

Îi place rigoarea, stricteţea şi respectarea regulilor. Poate activa cu uşurinţă în domenii care nu presupun multe schimbări, are nevoie de armonie în jurul său şi dacă aceasta nu există, ştie cum să facă astfel încât fiecare să-şi îndeplinească atribuţiile.

Este o persoană care cu greu îşi va exprima sentimentele. Nu este genul de om iubitor şi dedicat oamenilor, se poate spune că nu este capabil de mari sacrificii dacă acestea nu au o logică clară sau dacă răsplata nu este peste măsura aşteptărilor.

Are un sistem intelectual dezvoltat, superior şi o logică foarte puternică, dar asta nu înseamnă că va fi şi pe înţelesul tuturor. Se va înţelege foarte bine mai ales cu acei oameni bine pregătiţi, inteligenţi şi deştepţi. Poate lua decizii rapide, raţionale dar şi intuitive. În  general, în viaţă, intuiţia îl va ajuta foarte mult dacă va învăţa cum să o controleze şi să o folosească.

2-7

Până în luna iunie 2015 se află în anul 2 al ciclului său, prin urmare este perioada ideală pentru a-şi atrage alături oamenii puternici, importanţi, parteneri de valoare şi consilieri înţelepţi alături de care să-şi ducă la îndeplinire cu suces planurile de viitor. La fel de bine, în această perioadă pot apărea astfel de conflicte în viaţa sa, care să ducă la ruperea definitivă a unor legături, prietenii sau colaborări (nesănătoase/ neproductive). Aceasta se va întâmpla de la sine, important este să facă o triere serioasă după bunul plac sau necesităţi.

În acelaşi timp, România, ca ţară, trece prin cel de-al 7-lea an al ciclului său, ceea ce impune ca, deciziile luate la nivel înalt, în 2015, să aibă un fundament puternic raţional, să fie înţelepte şi să privească spre o dezvoltare ulterioară a ţării. Prin urmare, însemnătatea deciziilor/ alegerilor pe care le va face domnul preşedinte la anul, vor avea un plus de greutate datorită necesităţii găsirii partenerilor/ colaboratorilor loiali, sinceri şi oneşti. În caz contrar, atât domnia sa, cât şi întreaga ţară, vor avea de îndreptat greşelile făcute în această perioadă, pe parcursul următorilor ani.

3-8

În anul 2016, pe domnul Iohannis îl găsim în anul 3 şi România în anul 8 al ciclului. De aici rezultă următoarele: pe de o parte, la nivel naţional, urmează o perioadă de ‘culegere a roadelor’ – a ceea ce s-a ‘sădit’ în ultimii ani (contracte, colaborări, decizii importante, legi emise, modificări) – moment în care răsplata va fi pe măsura faptelor întreprinse în ultima perioadă – şi putem vorbi chiar şi de datorii mai vechi de 17-18 ani, pe de altă parte, tot la nivel naţional, se va simţi nevoia unor alianţe puternice, a unor parteneri cu un statut superior, o gândire şi o putere de decizie mai ridicate decât ceea ce ar putea România, ca stat independent, să realizeze. Asta nu înseamnă decât solicitarea sprijinului unui ‘frate mai mare’, care să ne ajute să creştem – la un alt nivel. În această situaţie, domnul preşedinte va vea un rol semnificativ, mai ales prin prisma faptului că se află în anul 3 al ciclului său, ceea ce îl va face mai comunicativ, mai adaptabil la situaţii noi, va simţi nevoia şi datoria să ia decizii importante şi decisive – însă dumnealui este singurul care le poate da o nuanţă pozitivă şi convenabilă sau nu (în ceea ce-l priveşte personal şi profesional).

Cunoscându-i profilul psiho-energo-informativ rezultat din analiza numerologică completă, pot spune că are capacitatea de a cântări foarte bine toate variantele atunci când are de luat o hotărâre importantă…decizia însă îi aparţine!

citește și:

Numerograma lui Recep Tayyip Erdoğan

Numerograma electorală – Donald Trump vs. Hillary Clinton

Numerograma lui Vladimir Putin

vezi mai multe analize numerologie aici

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply