Home > Analize Numerologice > Analiza numerologică a celui născut în data de 25.04.2015

Analiza numerologică a celui născut în data de 25.04.2015

Cel născut în data de 25 aprilie 2015, este o persoană rezervată, tăcută în cea mai mare parte a timpului, introvertită, autoritară şi perfecţionistă.

Va fi dificil să intri în graţiile unei astfel de persoane, mai ales că este înzestrat cu o intuiţie puternică, are un “nas fin” şi minciunile nu vor ţine aşa uşor la o astfel de persoană. În plus, poate lua decizii radical, bruşte, la rece, fără să se implice prea mult sentimental în ceea ce face. Este omul care îţi va spune totul în faţă fără niciun menajament şi spre deosebire de ceilalţi, i se va părea ceva întru-totul normal şi just.

Cele mai multe alegeri în viaţă le va face pe baza instinclelor, va urma prima senzaţie care îi va apărea în minte şi va acţiona după propriile considerente. Poate fi considerat un om cu principia puternice şi stabile, dar care ori nu vor fi înţelese de cei din jur, ori nu va fi capabil să le explice şi altora.

Se poate afunda cu uşurinţă în griji şi probleme, îşi va crea singur o grămadă de vise şi scenarii din care cu greu va ieşi. Poate părea o persoană cu capul în nori de cele mai multe ori, dar în sine sa va trăi cu intensitate ridicată viaţa.

Sentimentele şi emoţiile şi le va exprima cu greu, va fi o persoană mai degrabă retrasă în sinea sa, dar sfera sa emoţională este astfel conceptută încât tot ceea ce simte şi trăieşte la interior va fi uşor de citit la exterior sau pur şi simplu va influenţa doar prin prezenţa sa, starea de spirit a unui grup de persoane.

Va fi un om capabil să facă sacrificii, mai ales în ceea ce priveşte dezvoltarea personală. Ambiţios, hotărât şi puternic, nu va urma prea multă vreme pe alţii ci va căuta mereu să fie în frunte, să dea ordine şi toţi din jur să danseze după cum cântă el (totul e valabil şi pentru fete cu foarte mici diferenţe).

Poate părea un om desprins din această lume, ceea ce pe de o parte poate fi adevărat, pentru că de multe ori va trăi în imaginaţia sa, printre gândurile şi creaţiile proprii, de aceea îi va fi greu să-şi găsească rostul în viaţă sau să se hotărască ce drum să urmeze. În momentul în care va face o alegere, aceasta va fi semnificativă. Îşi va intra într-u totul în rolul ales (de elev, student, părinte, şef, etc.) important este să cunoască ce are de făcut şi motivul pentru care se implică în direcţia respectivă.

Va fi un conducător puternic, hotărât, nonconformist şi va produce cu uşurinţă schimbări semnificative în jurul său. Categoric şi intransigent, rar va accepta să acorde o a doua şansă dar îi va ierta totuşi pe aceia de care este ataşat şi a căror contribuţie nu o poate suplini cu uşurinţă. Nu este o persoană foarte harnică, deci nu se va implica niciodată în treburile altora şi nici nu-şi va lua asupra sa sarcini suplimentare – mai ales din cele fizice.

Folosite în mod eficient, toate calităţile sale îl pot transforma pe acest om într-unul de success cu mare uşurinţă, faţa opusă a monedei, îl poate face un individualist posac, obsedat de poziţia sa în societate – ceea ce va duce cu atât mai mult la marginalizarea lui.

 

Înţeleasă pe deplin şi folosită cu eficienţă, numerologia poate deveni o disciplină foarte utilă în dezvoltarea personală a tuturor. Fiecare om se naşte cu o serie de abilităţi pe care cu timpul singur şi le poate dezvolta şi îmbunătăţi sau le poate transforma într-o armă cu care să se rănească singur.

Vor urma şi alte astfel de analize numerologice.

Pentru sugestii sau alte solicitări, îmi puteţi scrie aici.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply