Home > Analize Numerologice > Analiza numerologică a celui născut în data de 22.04.2015

Analiza numerologică a celui născut în data de 22.04.2015

Cel născut în data de 22 aprilie 2015, este o persoană calculată, tipicară, cu o nervozitate crescută, astfel putând să-și organizeze viața armonios și după bunul plac, cu condiția să nu devină dominator sau dominat de propriile dorințe, nevoi și instincte.

22 este un număr maestru și nașterea într-o astfel de zi conferă nativului o energie suplimentară, încredere și dorința de a-și impune idealuri înalte, pe care dacă insă nu și le îndeplinește se poate transforma cu ușurință într-o persoană tensionată, încăpățânată și capricioasă.

În interiorul său se va duce în permanență o luptă între dorința de a alege o viață activă și plină de peripeții, care să-i asigure o gamă largă de emoții, trăiri intense și sentimente variate,  sau un mod de viață riguros, calculat temeinic și potrivit într-un șablon bine determinat.

În general este o persoană impulsivă, care acționează fără să stea prea mult pe gânduri. Firea sa lentă și molatecă, îl va face să evite totuși acțiunile periculoase sau să producă pagube pe care le va regreta mai târziu. Cu toate acestea, cuvintele sale vor durea profund și în acest sens va răni de foarte multe ori, se va răzbuna crunt prin vorbe tăioase pe cei care îl/o scot din sărite. În același sens vorbele sale pot deveni să tămăduitoare, uneori se va adresa cu atât de multă blândețe și emoție încăt va ajunge să vindece sau să-i încarce cu sentimente pozitive pe cei din jurul său.

Nu este o persoană foarte practcă și îi lipsesc creativitatea și îndemânarea. Acestea le poate cultiva cu timpul, mai ales într-un domeniu care să fie pe placul sufletului său. Tot ceea ce va ieși din mîinile sau (sau ideile din minte) va avea o mare doză din sentimentele pe care le-a trăit în acea perioadă de timp, indiferent de natura acestora, pozitivă sau negativă, această persoană va lăsa în urma sa, precum un artist pe pânză, imaginea perfectă a climatului său emoțional.

Acest om se va supune cu ușurință celui pe care îi va dovedi că este om de încredere, sau de la care consideră că are ceva de învățat. Latura materială a vieții nu-l va interesa într-o măsură considerabilă, sau dacă o va face, va acumula atât cât are nevoie în vederea realizării unor scopuri proprii, clare și bine definite, ori pentru a-și asigura un comfort minin, un venit constant și sigur. Munca fizică îi este necesară dar în cea mai mare parte a vieții o va evita.

Înţeleasă pe deplin şi folosită cu eficienţă, numerologia poate deveni o disciplină foarte utilă în dezvoltarea personală a tuturor. Fiecare om se naşte cu o serie de abilităţi pe care cu timpul singur şi le poate dezvolta şi îmbunătăţi sau le poate transforma într-o armă cu care să se rănească singur.

Personalități născute în data de 22 aprilie: * caracteristicile matriciale sunt diferite datorită anilor diferiți de naștere

Veronica Micle – 1850

Camil Petrescu – 1894

Ion Lucian – 1924

Jack Nicholson – 1937

Toate informațiile de mai sus sunt valabile atât pentru fete cât și pentru băieți, cu mici diferențe.

Vor urma şi alte astfel de analize numerologice.

Pentru sugestii sau alte solicitări, îmi puteţi scrie aici.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply