Home > Analize Numerologice > Analiza numerologică a celui născut în data de 14.09.1981

Analiza numerologică a celui născut în data de 14.09.1981

Persoana născută în data de 14 are o fire curioasă, analitică, adoptă o abordare diferită a vieţii, caută în permanenţă experienţe noi şi atrage în jurul său multe persoane, care adesea se dovedesc a fi cele nepotrivite.

Cei născuţi în data de 14 septembrie 1981, pot da dovadă de o autodisciplină ieşită din comun, moment în care ajung să realizeze fapte semnificative, dar în acelaşi timp pot trece multe suferinţe înterioare până în momentul în care îşi vor găsi adevărata ‘menire’ în viaţă. Într-un astfel de om va exista în permanenţă o luptă între dorinţa de schimbare, necesitatea de a-şi îndeplini un ideal, şi rigorile şi stricteţea unor tehnici sau metode necesare a fi urmate pas cu pas spre transformarea dorită. Este tipul de om care ar face zilnic ceva nou însă în acelaşi timp nu ştie ce este cel mai bine pentru el/ea, simte în acelaşi timp nevoia de diversitate cât şi de stabilitate şi rutină. În ciuda faptului că este o persoană foarte logică, calculată şi îi este uşor să se organizeze, ideile îi pot ‘zburda’ fără încetare prin cap şi de multe ori se trezeşte luând decizii bazate pe niciun fel de logică sau fără explicaţie. Din acest punct de vedere nu va avea mereu de pierdut, mai ales pentru că este o persoană adaptabilă şi găseşte imediat soluţii pentru a ieşi dintr-un impas. Mai dificilă devine viaţa pentru o astfel de persoană în momentul în care mintea începe să lucreze de una singură, să-şi imagineze tot felul de variante ale unor situaţii ‘catastrofice’ care nu prezintă nicio ameninţare reală. În acelaşi timp, prin puterea psihică cu care a fost înzestrată, poate atrage cu uşurinţă toate aceste evenimente pe care şi le imaginează şi poate duce cu uşurinţă la materializarea celor mai diferite situaţii.

În momentul în care a rămas fără ‘ocupaţie’ mintea ei va începe să caute problem de rezolvat, va căuta informaţii din orice domeniu ceea ce o va face să pară atoatecunoscătoare. Astfel de persoane devin cu uşurinţă passionate de domeniile tehnice dar şi de tot ce înseamnă cultură generală, fiind adepta zicalei ‘poate îmi va folosi vreodată’.

În general are mintea foarte bine organizată, accesează cu uşurinţă memoria şi întâmplări de mică semnificaţie petrecute cu foarte mulţi ani în urmă. La extrema opusă, poate deveni o persoană certăreaţă, nervoasă şi în permanenţă indecisă, deşi mai degrabă atunci când i-a intrat o idee în cap, foarte greu va fi convinsă că există şi o altă abordare a problemei.

De multe ori în viaţă va lua decizii radical al care va medita îndelung în anii următori. Este mai degrabă impulsivă şi acţionează mânată de impulsuri instinctuale. Se adaptează cu uşurinţă situaţiilor nou apărute în propria viaţă şi reuşeşte să-şi asigure comfortul material fără dificultate.

Din punct de vedere sentimental, este o persoană mai rece. Dă impresia unei persoane insensibile care abordează fiecare eveniment din propria viaţă cu seriozitate.

Este recomandabil pentru o astfel de persoană să-şi găsească un partener sociabil, răbdător şi care să-i confere multă încredere, un om care din când în când să o împingă de la spate sau mai ales să o susţină pentru că va avea de multe ori în viaţă nevoie de un sfat prietenesc ori de consiliere sau pur şi simplu de cineva care să î idea încredere să nu cedeze.

În momentul de faţă trece printr-o perioadă în care i se învârt o grămadă de întrebări prin cap, caută foarte multe răspunsuri la care cu greu le va găsi răspunsul. Îi recomand ca până în luna septembrie să se apropie mai mult de partea spirituală – religioasă a vieţii, să lase puţin la o parte indeletnicirile ‘lumeşti’ şi să se apropie mai mult de nevoile sufletului. Din septembrie va urma o perioadă mai solicitantă, în care va fi nevoită să dea tot ce are mai bun din ea pentru a face faţă cu bine tuturor evenimentelor din propria viaţă, de aceea îi va prinde bine o perioadă de relaxare în lunile imediat următoare.

Înţeleasă pe deplin şi folosită cu eficienţă, numerologia poate deveni o disciplină foarte utilă în dezvoltarea personală a tuturor. Fiecare om se naşte cu o serie de abilităţi pe care cu timpul singur şi le poate dezvolta şi îmbunătăţi sau le poate transforma într-o armă cu care să se rănească singur.

Vor urma şi alte astfel de analize numerologice.

Pentru sugestii sau alte solicitări, îmi puteţi scrie aici.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply