Home > Analize Numerologice > Analiza numerologică a celui născut în data de 13.07.1984

Analiza numerologică a celui născut în data de 13.07.1984

Persoana născută într-o zi de 13, este un om harnic, practic, organizat, capabil să provoace schimbări pe scară largă. Vibraţia 4 a acestei zile o face să fie responsabilă şi autodisciplinată dar şi să pretindă disciplină şi sinceritate din partea celor din jur.

Este o persoană impulsivă, activă, care face mai mult decât vorbeşte. Pică adesea pe gânduri, profunde şi foarte bine structurate în mintea sa dar riscă să se piardă în detalii nesemnificative. În momentul în care este necesar să acţioneze, o poate face brusc şi fără să-i pese de urmări, deşi pe urmă conştientizează fiecare pas pe care la făcut.

Nu este o persoană care să-şi exprime cu uşurinţă sentimentele, de aceea poate părea mai retrasă, acidă sau intrigantă. În cea mai mare parte din viaţă se va afla în căutarea a ceva, un sens, un scop, liniştea interioară sau exterioară. Nici ea însăşi nu cunoaşte exact ce vrea, trece de la o idee la alta foarte repede iar ceea ce se vede la exterior e doar o mică parte a ceea ce se întâmplă în propria  minte. Adesea sunt furtuni de idei, gânduri, soluţii la probleme – reale sau inexistente, ceea ce o va face să fie în permanenţă agitată. Are mare nevoie de echilibru, de pace şi limpezime în propria viaţă dar ajunge destul de dificil la ele. Uneori mai apar momente în care memoria pur şi simplu cedează, creierul se încarcă atât de mult, gândurile sunt atât de multe şi dezorganizate, încât apar momente de blocaj în care nicio amintire nu mai poate fi accesată.

Modul său de manifestare în viaţă este foarte variat. Va trece cu uşurinţă de la calm la agitaţie, de la indiferenţă la agresivitate, de la bucurie la tristeţe. Când îi intră ceva în cap nu se lasă până nu realizează tot ce şi-a propus şi exact în modul în care doreşte. Din acest punct de vedere se va descurca cu grupuri mari de oameni, cu gestiuni mari, în locuri de muncă ce presupun atenţie distributivă, seriozitate şi rigurozitate. O astfel de persoană îşi poate impune sieşi chiar să şi iubescă şi cu timpul să realizeze acest fapt. Nu îi va fi uşor mai ales că se lasă uşor influenţată de gura lumii şi de multe alte astfel de influenţe din exterior. Mai mult, ea singură va fi cel mai mare duşman al său, în sensul că îşi va crea de una singură lumi imaginare, vise, gânduri, presupuneri, bănuieli şi interpretări greşite, în cea mai mare parte din ele greşite, care nu vor face altceva decât să-i îngreuneze paşii spre echilibrul de care are atât de multă nevoie.

Faţă de familie poate fi foarte protectivă şi atentă la fiecare detaliu doar că poate exagera uşor şi să-i sufoce pe cei apropiaţi cu îngrijorările ei inutile, cu dorinţa ei de integritate şi uniformitate a celor la care ţine. Este o mamă devotată, cu principii solide dar care nu reuşeşte cu atât de mare uşurinţă să transmită toate emoţiile şi stările afective pe care le are faţă de proprii copii sau faţă de partener.

Cea mai mare parte din viaţă şi-o petrece în propria minte, gândeşte într-un, îşi imaginează şi caută explicaţii la tot ceea ce se întâmplă. Aproape totul tine să introducă într-un şablon şi astfel să înţeleagă mai uşor lucrurile. Trebuie să-şi satisfacă nevoile bazale – hrană, adăpost, comfort, înainte de a se apuca de toate celelalte treburi, deşi o poate lua de mai multe ori de la zero, chiar şi de una singură. Îşi va asigura cu uşurinţă cele de trebuinţă şi nu va fi nevoită să depună prea mult efort fizic pentru asta. La cât de bine îi funcţionează mintea, va găsi întotdeauna metode mai simple de câştig. Chiar domeniul speculativ îi poate oferi câştiguri semnificative dar şi riscuri mari uneori. În general se va descurca cu uşurinţă în domeniul educativ, acolo unde poate împărtăşi şi altora din vastele cunoştinţe pe care le poate acumul cu atât de mare uşurinţă.

Prima jumătate a anului 2015, reprezintă încă o perioadă lentă, greoaie, în care toate îi vor ieşi mai greu, va obţine rezultatele dorite în urma unor eforturi suplimentare, dar fiind o persoană răbdătoare, nu cred că va trece cu greu de aceasta. În cea de-a doua parte a anului, lucrurile se schimbă la 180 de grade şi viaţa începe să devină mai roz, îi va reveni cheful să călătorească, va dori să facă schimbări, va cunoaşte oameni noi, vor apărea multe oportunităţi, culminând chiar cu revelionul ’15-’16 când pot apărea transformări radicale în viaţa sa.

Înţeleasă pe deplin şi folosită cu eficienţă, numerologia poate deveni o disciplină foarte utilă în dezvoltarea personală a tuturor. Fiecare om se naşte cu o serie de abilităţi pe care cu timpul singur şi le poate dezvolta şi îmbunătăţi sau le poate transforma într-o armă cu care să se rănească singur.

Vor urma şi alte astfel de analize numerologice.

Pentru sugestii sau alte solicitări, îmi puteţi scrie aici.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply