Home > Analize Numerologice > 09.04.2016 – UN ÎNCEPUT GRANDIOS

09.04.2016 – UN ÎNCEPUT GRANDIOS

Tranzităm o perioadă de o extraordinară încărcătură energetică – creatoare – dătătoare de viață. Cu toate că ziua de 9 aduce cu ea o revoltă interioară, o dorință uneori distructivă, putem vorbi totuși de nivelul ridicat de influențare a opiniei celor din jur. Este o zi în care orizonturile pot fi întinse la maximum, limitele pot fi depășite cu ușurință, dar având în vedere că vibrația dominantă a zilei este 4 (4444) – elementul pământ (static, fix, dominator, rigid, îngrădit), un sfat de folos este să-ți pregătești terenul cu temeinicie! Fii bine organizat de la început astfel încât niciun detaliu să nu fie omis. Vezi mai mult despre cei născuți în 9 aprilie aici.

Pasiune, dorință, finețe, artă creatoare, disciplină, tact, sinceritate și rigurozitate, sunt doar câteva dintre aributele acestei zile. Aglomerația vibrațiilor 2 și 4 în această zi pun accentul pe latura afectivă și pe cea practică, pe dorință și pe ambiție. Combinația dintre pasiune și fermitatea unui început solid, sinceritatea și rigurozitatea cu care se poate crea în această zi, sunt garanția succesului și a reușitei oricărui proiect pus la cale astăzi.

Cei trei de 2 – 222 = 6, aduc în prim plan cele mai profunde sentimente, dorințe și întețesc o flacără care de mult timp mocnește. Combinația 4444 = 16 = 7, se întâlnește cu adevărat foarte rar într-un an calendaristic și semnifică puterea creatoare, pământul rodior, care va hrăni tot ceea ce va lua naștere astăzi, în orice formă s-ar manifesta – gând, idee, plan, parteneriat, afacere, etc. Este așadar o zi deosebit de prielnică noilor începuturi, cu atât mai mult cu cât cifra de destin a acestei zile este 22 – număr maestru (vezi descriere) – indică o rigurozitate și un nivel al ambiției ieșit din comun, o practicitate și un idealism pe care se bazează cele mai multe reușite de amploare.

numerolog: Ionuț AGACHI

 

Interpretare astrologie chinezească:

9 aprilie 2016

O zi de  Cocos de Metal. Deoarece Cocoşul ascunde un singur element, respectiv Metal Yin şi Stăpânul Zilei este tot un Metal Yin, avem un stâlp al zilei puternic, de neclintit (clasicii îl numesc ‘încăpățânat’!) de Metal Yin peste Metal Yin.

Metalul Yin este, în primul rând, asociat imaginii unei bijuterii delicate, sofisticate, strălucitoare. Este, prin urmare, ziua celor care au mare încredere în sine; a acelora care se plac şi se admiră în mod deschis nelăsând niciodată vreun cusur de-al lor la vedere. Este ziua celor rafinaţi, a celor care trăiesc în lux; ziua celor cărora le place să se expună în lumina relectoarelor. Ziua celor care ‘cerșesc’ atenţie, laude, aprecieri, aplauze.

Oferind o imagine glamour am putea crede că aceste persoane de Metal Yin sunt superficiale. Nu este deloc aşa. Poezia şi filosofia îi stimulează şi au o minte brici (îmi permit o astfel de exprimare deoarece Metalul Yin este asociat deasemenea instrumentelor fine, de mare precizie). Şi când vorbim despre un Cocoş de Metal ca stâlp al zilei, ne vom gândi în primul rând la cei care se servesc de astfel de instrumente (chirurgi, bijutieri, dentişti…); toţi cei care lucrează şi acţionează cu precizia şi siguranţa cu care taie diamantul.

Şi în această zi de 9 aprilie aceste persoane Metal Yin vor găsi, mai mult ca oricând, condiţiile / contextele / partenerii care să le susţină în tot ce fac.

Cocoşul din stâlpul zilei şi Dragonul din stâlpul lunii se găsesc într-o relaţie de atracţie, se combină şi generează împreună Metal (mai mult Metal!). Adăugaţi Metalul ca energie principală a Maimuţei din stâlpul anului şi vom obţine o bază completă de Metal. Şi tot acest Metal (fie el bijuterie sau bisturiu) este temeinic curăţat de un şuvoi de apă (vezi Apa Yang din stâlpul lunii) şi primeşte strălucire în lumina soarelui (vezi Focul Yang din stâlpul anului). Ce altceva i-ar mai trebui personajului zilei de 9 aprilie (Metal Yin) pentru a capta întreaga atenţie? Nimic. Are susţinere din partea confraţilor (vezi baza de Metal); are forţă, îndrăzneală, un soi de teribilism sau spirit de rebel în manifestare (vezi Apa Yang); are autoritatea necesară pentru a se impune sau determinarea necesară pentru a înfrunta autoritatea / legea / regula (vezi Focul Yang).

La diferite ore ale zilei vom avea difetiți stâlpi ai orei care vor tempera infatuarea, curajul, tupeul, îndrăzneala celor care vor ieşi în față mâine; sau, dimpotrivă, vor exacerba toate trăsăturile Metalului Yin mai sus menţionate. Momentul cel mai interesant al zilei va fi poate în intervalul orar 15 – 17 pm (vezi harta zilei) când avem o oră de Maimuţa de Foc – stap care dublează stâlpul anului!

Într-o zi în care energia de Metal este în exces, persoanele de Metal puternic sau cele care resimt în harta natală presiunea Metalului, vor fi cele mai vulnerabile; este foarte posibil ca în hărţile lor (şi în viaţa lor) să se producă un grav dezechilibru. Enumerând câteva dintre semnificaţiile atribuite energiei de Metal vom putea identifica natura acestor posibile dezechilibre. Elementul Metal înseamnă: metalul ca material de construcţie şi industriile aferente; justiţia la nivel de guvernare; cântăreţi, speakeir, chirurgi, dentişti, prelucrători în metal, ceasornicari, bijutieri, hairstylist, agenţi de asigurări, prezentatori TV sau persoane publice, sculptori, meşteşugari la nivel de ocupaţii; elocvenţă, determinare, puritate, onestitate, cunoaştere şi bună memorie, vigoare şi robusteţe ca trăsături de personalitate; plămâni, intestin gros, piele, nas, dinţi într-o analiză a sănătăţii.

astrolog: Silvia GHIA

 

Interpretare astrologică:

Nunta cosmică se defineşte drept perioada de timp în care Soarele şi Luna se află simultan în poziţiile lor de Exaltare. Acest moment se produce o singura data pe an, atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar luna se află în zodia Taurului. În 2016 acest moment se produce în intervalul vineri 8 aprilie de la ora 09.10 (GMT+3), până duminica 10 aprilie la ora 09:00 (GMT+3).
În intervalul de Nuntă Cosmică forţele Soarelui (Principiul Masculin) şi ale Lunii (Principiul Feminin) se află la cea mai înaltă cotă de manifestare exterioară, terestră şi pot fi folosite pentru a pune piatra de temlie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale. Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative forme-gând pe care le dorim manifestate în viaţa noastră.
În momentul începerii constructiei Goetheanumului de la Dornach (Elvetia), Rrudolf Steiner a folosit momentul Nunţii Ccosmice pentru a pune Piatra Fundamentală a constructiei edificiului respectiv.
Poate că ar fi bine ca fiecare să îşi planifice şi să înceapă construirea edificiului său personal, al construcţiei unde să te simţi acasă şi unde să îţi desfăşori activităţile spirituale.
Ar cam fi timpul să ne adunăm, să ne concentrăm şi să ne apucăm de treabă, în Laboratorul de creaţie al propriilor noastre vieţi. Tatăl Ceresc ne-a oferit infrastructura la care nici nu puteam visa neştiind că există.

astrolog: Alexandru NICOLICI

citește tot articolul aici: http://www.nicolici.ro/articol.php?id=123

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply