Home > Analize Numerologice > 02.02.2000 – Zi unică la 1000 de ani!

02.02.2000 – Zi unică la 1000 de ani!

02. februarie. 2000

Vibraţii în totalitate feminine, pasive, calme şi calde, maleabile şi adaptabile, dar extrem de instabile şi capabile de izbucniri bruşte! Acestea este pe scurt caracterizarea din punct de vedere numerologic a zilei de 02.02.2000, asemănătoare în foarte mare măsură cu data de 20.02.2000, dar făcând parte din altă decadă a lunii, aceasta din urmă va avea caracteristici puţin diferite.

Este o zi care mi-a atras atenţia în mod deosebit darotită caracteristicilor sale numerologice atipice. Aşa cum am explicat mai pe larg atunci când am vorbit despre ziua de 01.01.2000 (frontiera dintre milenii – despre care puteţi citi aici), sau despre o altă zi specială – 29.09.1999 (cel mai mare număr obţinut prin însumarea cifrelor datei calendaristice = 48 – citiţi mai multe aici), matriţa psiho-energo-informativă a zilei de 2 februarie 2000, iese în evidenţă prin compunerea sa deosebit de ‘săracă’ – în sensul figurat al cuvântului, pentru că în realitate, o persoană născută în această zi este cu adevărat specială.

Astfel, nativul unei astfel de zile, posedă o serie de calităţi şi abilităţi care îl scot clar în evidenţă. Datorită experienţei extreme de limitate (până în anul 1999 rar am întâlnit matriţe cu 4 căsuţe incomplete şi cu atât mai rar cu 5), analiza numerologică a unei matriţe în care 7 dintre cele 9 căsuţe esenţiale sunt incomplete, este una mai mult intuitivă şi ţine foarte mult de gradul de cunoştinţe pe care l-a atins cel care face studiul. Mai mult de atât, tinerii născuţi în această zi abia au trecut de vârsta de 15 ani şi sunt încă în formare şi dezvoltare, prin urmare nu pot fi trase concluzii precise cu privire la comportamentul lor şi la modul de evoluţie.

Există însă suficiente elemente a.î. un numerolog experimentat să poată face o descriere foarte aproapiată de adevăr a unui astfel de tânăr. Aşa cum scriam la începutul acestui articol, vibraţiile predominante ale zilei sunt cele feminine – pasive. Aş putea să spun că în cea mai mare parte lipseşte/ se manifestă cu slabă intensitate dorinţa de acţiune şi dinamism şi mai degrabă dezvoltă nevoia de a fi condus şi întreţinut. Este vorba despre un om calm, cald şi iubitor, care trăieşte pentru a aduce pace şi armonie în jurul său, care la un moment dat poate fi un simbol al disciplinei şi echilibrului. Aceasta va fi tendinţa sa principală în viaţă. Se va declara un căutător al perfecţiunii şi ca unul care doreşte să o împlinească atât pe plan personal cât şi în celelalte planuri ale vieţii sale – atât cât a apucat să se dezvolte. Este un om cu un suflet mare şi care poate vindeca şi trata cu uşurinţă pe semenii săi. Este dispus la efort fizic foarte mare, atât bărbaţii cât şi femeile pot practica sporturi extreme sau de contact, pot da dovadă de o ambiţie extraordinară, devotament şi respect şi mai mult decât atât, pot insufla asta şi celor din jurul lor. Un astfel de om te poate insufleţi şi inspira nemaipomenit.

Latura sa duală însă, poate transforma totul într-o clipă. Toată armonia şi disciplina pot fi date uitării şi în jurul unui astfel de om să se instaureze un adevărat haos în momentul în care este scos din sărite. Este ca un lac limpede şi calm dar infinit de adânc, care odată stârnit, nici el nu-şi cunoaşte limitele.

Mai multe detalii poate că veţi avea ocazia să le descoperiţi singuri la astfel de persoane, eu am să mă opresc aici cu descrierea şi doresc să-mi exprim totuşi entuziasmul şi dorinţa de a cunoaşte astfel de oameni ‘rari’. Frumuseţea acestei lumi în care trăim este dată printre altele şi de diversitate. Am mai spus-o şi o repet că mă simt privilegiat că trăiesc această perioadă de cumpănă între milenii, pe care cu siguranţă nu oricine are oportunitatea să o ‘guste’. Să ne bucurăm astfel de ceea ce ne este oferit şi să ne străduim să ne facem cât mai bine treaba pe care o avem de împlinit în această viaţă…iar de restul să lăsăm Divinitatea să aibă grijă!

Doamne ajută.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply