Secretul Numărului 9 – video

9

Semnul lipsei de lumina, tristete, depresie, a nu vedea adevarul = Sfârsitul drumului „9”. Simbolul mântuirii, salvarii, simbolul Rastignirii pe Cruce, 5 + 4 – omul (5) pe cruce (4) – este „9”. Acesta este Hrisots Mântuitorul. Numai mergând pe calea rastignirii este posibila Mântuirea, care si este nivelul superior posibil pe Pamânt.
Despre acesta am putea spune ca este un numar “7” extrovertit, deci este tot un numar spiritual, dar cu o energie debordanta. Reprezentantii sai sunt altruisti, nobili, activi, entuziasti. Persoane deosebit de senzitive, clarvazatoare, intuitive, au o vitalitate accentuata, o inteligenta clara. Sunt tipul de oameni ce aduc noul, sunt progresisti, extravaganti, nonconformisti, revolutionari, caracterizati prin mare sete de cunoastere. Poate multi dintre “zapacitii” care au facut inventii revolutionare sau curajosii care au schimbat istoria, au avut afinitate cu acest numar. Altruismul lor poate sa mearga pâna la uitarea de sine. Acestea sunt caracteristice entitatilor care vor pune bazele epocii în care intram curând.
Noua a fost considerat un numar sacru de catre antici si prin urmare nu i s-a acordat un echivalent printre literele alfabetului caldean. Reprezinta schimbarea, inventia si evolutia care se naste din inspiratie. Noua este umanitarul. El are prin traditie o semnificatie ezoterica care e subliniata de faptul ca, de la conceptia initiala, dureaza noua luni sa aduci un copil pe lume.

Fizionomia Mincinosilor – Suada Agachi

Ora Regiunii – Andrei Boroșovici

TVR Timișoara – 06.07.2016

 

Suada Agachi si Anatol Basarab – Fizionomia si Relatia de Cuplu

Câte’n Lună și’n Stele – Codruta BELEAN

TV Arad- 30.06.2016

 

Secretul codului 3-6-9

Citirea Feţei cu Suada AGACHI

Viaţa în armonie cu Gina COŞNETE

TV 1 Neamţ- 18.06.2016

 

Citirea Fetei – Fizionomie cu Suada AGACHI

Câte-n lună şi-n stele cu Codruţa BELEAN

TV Arad – 21.04.2016

 

Codul lui 9 descifrat

 

Citirea Chipului și Fizionomie

Asta-i Viața cu Elena Calcan

Neptun TV – 23.03.2016

 

Tehnici de citire a chipului

Asta-i viața cu Elena Calcan

Neptun TV – iulie 2015

 

Trup si Suflet – Limbajul Trupului cu Suada Agachi

Trup si Suflet – Andreea Chiriac

iulie 2015

 

Curiozităţi ale Cifrei 9

 

Fizionomie și Limbajul Trupului

Neața Bună

Look TV – Cluj Napoca – septembrie 2015

mai multe VIDEO aici