Consultații Numerologice

Ofer consultații numerologice în Timișoara și în alte orașe, într-o formă nouă.. Voi răspunde la cele mai presante întrebări și nelămuriri ale voastre legate de: compatibilitate, carieră, destin, puncte forte/slabe, sfaturi utile, ciclurile și subciclurile anuale personale, analiza personală interior-exterior, capacități, metode și tehnici de dezvoltare personală, perioade favorabile diferitelor activități, descoperirea, acceptarea și dezvoltarea propriei persoane!!
Ședințele sunt individuale și se desfășoară în formatul întrebare-răspuns
Recomand cuplurilor și copiilor și tuturor celor care .. știu și vor mai mult..


Cost: pe bază de donație, fiecare este liber să aprecieze calitatea și utilitatea informațiilor obținute!


NU analizez persoane în lipsa acestora și NU fac consultații on-line sau prin telefon.
Accesibilitate: în ordinea programărilor și a timpului personal disponibil.
Programări: la tel. 0720 24 22 44, pe facebook sau www.secretulnumerelor.ro/contact

Vă dresc să aveți parte numai de numere utile!

 

Cu toții ne naștem perfecți în conformitate cu ceea ce avem de învățat, cunoscut, îndeplinit, în timpul vieții noastre.

Ne naștem, creștem, ne dezvoltăm dar în același timp suntem supuși presiunilor exterioare, concepțiilor familiale, religioase, sociale, credințelor și dogmelor timpurilor în care ne dezvoltăm.

Capacități Abilități Calități cunoscute10%
Capacități Abilități Calități potențiale100%

Fiecare individ în parte este unic, diferit față de ceilalți, deși în aparență arătăm asemănător sau ne străduim din ce în ce mai mult să copiem un model ideal, impus de societate, fără să ne dăm seama a cui voință o urmăm în tot acest timp.

Prin intermediul numerologiei, omul se poate cunoaște pe sine așa cum este el, cu bune și cu rele, își poate afla limitele, calitățile, plusurile și abilitățile pe care le are în interiorul său din naștere.

Cunoscând toate acestea, pașii următori pe care îi va face în viață vor fi mai lesne, mai rodnici și vor duce cu ușurință către succes, către împlinirea Omului pe toate planurile.

Nu este nevoie să te străduiești să copiezi pe cineva din jurul tău, fiecare are o cale proprie pe care mai devreme sau mai târziu, de bunăvoie sau silit, o va urma. Viața ne arată zi de zi calea optimă de urmat pentru fiecare din noi, tot ceea ce este necesar să facem este să o cunoaștem, să o acceptăm și să învățăm pas cu pas să o urmăm.

În cadrul unei consultații numerologice vei descoperi răspunsul la o multitudine de întrebări, te vei cunoaște și recunoaște în profunzime și vei avea oportunitatea de a alege soluțiile potrivite la problemele pe care le întâmpini.

Consultațiile numerologice se desfășoară în particular, față în față cu fiecare persoană.

Personal nu agreez și nu efectuez analize numerologice în scris celor care îmi solicită din mai multe motive, principalul fiind faptul că dintr-o analiză numerologică scrisă pot reieși în linii mari calitățile și defectele persoanei respective, însă nu voi putea detalia acele aspecte problematice, la care doar printr-un dialog le vom putea găsi răspuns și rezolvare.

Pentru orice fel de întrebare, detalii suplimentare sau curiozități despre numerologie mă puteți contacta la nr. de tel. 0773807920 sau completați formularul de mai jos și vă voi răspunde în cel mai scurt timp.

Cu bine!

Ionuț AGACHI

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Telefon (opțional)

Mesaj