Home > Cursuri > Amprentele și decodificarea gândurilor

Amprentele și decodificarea gândurilor

C

eea ce știu mulți e că amprentele te fac unic din punct de vedere fizic chiar dacă s-a descoperit spre sfârșitul anilor 1800. Investigațiile criminalistice funcționează, și întelegerea noastră, a individualității fiecărei persoane, a fost împrospătată cu studiul modelelor pielii noastre de la vârful degetelor. Aceste modele se numesc dermatoglife (chiar “gravări” în piele) și agenții care aplică legea folosesc modelele microscopice (numită amprenta dactiloscopică) care formează șanțurile din pulpele degetelor pentru a identifica persoane. Când stai și te gândești la faptul că toți avem un sistem încorporat de identificare fizică individuală, un sistem de identificare personal, îți dai seama că este o minune.

În anii 1880 a fost descoperită o întreagă lume a amprentelor și puterea acestei informații a schimbat felul în care se percep oamenii ca indivizi. Semnele de pe amprentele noastre sunt semnătura noastră personală. Dat fiind faptul că amprentele noastre spun foarte multe despre cine suntem fizic și sunt considerate o reflexie a ADN-ului nostru, s-a bănuit că amprentele noastre pot dezvălui mai multe despre noi înșine în mod normal. Toate fenomenele au modele sau structuri identificabile-de la sunetele păsărilor la bătăile inimii sau molecule-semnături unice care ne indică ceva despre firea esențială. Se fac multe studii și cercetări pentru a identifica aceste modele și ceea ce ne indică despre noi și despre lumea care ne înconjoară.

A

mprentele tale s-au format complet până la varsta de cinci luni înainte de naștere și rămân la fel tot restul vieții. Sunt multe teorii despre motivul pentru care avem amprente și felul deosebit în care sunt dispuse tipurile de amprente, și se știe multe despre cum se formează, dar nu există concluzie științifică despre motivul pentru care le avem.

Este genetică, mediul intrauterin, evoluția fizică, elementul divin sau karma? Dacă amprentele noastre depind doar de genetică, atunci s-ar putea presupune că toți membrii unei familii pot avea aceleași modele de amprente deși cercetările arată des că nu e așa. Se pare că amprentele sunt o expresie unică a fiecărei persoane, atât pe planul identificării fizice, cât și dincolo de aceasta, o expresie a unei stări principale preferate a fiecărei persoane. Și de ce nu ar fi așa? Nu-i așa că totul despre o formă fizică a unei persoane spune ceva despre acea persoană?

Se știe foarte bine în științele biologice că mâna și creierul sunt în strânsă legătură!

Pe măsură ce strămoșii noștri au evoluat și nu au mai mers în patru labe, mâinile au putut fi folosite liber pentru a manipula mdiul înconjurător. Pe măsură ce strămoșii nostri încercau să ridice pietre, creierul a trebuit să aplice aceste încercări, astfel capacitatea creierului s-a mărit. Pe măsură ce mâna umană s-a dezvoltat, creierul s-a dezvoltat și el. Mâinile noastre sunt o expresie directă a activității creierului și una dintre felurile principale în care interacționam cu lumea este prin folosirea mâinilor.

Mai multe despre forma mâinilor și caracterul uman:

Observați cum majoritatea oamenilor gesticulează cu mâinile în timp ce vorbesc pentru a scoate în evidență și pentru a întări ceea ce încearcă să spună. Dat fiind faptul că o mare parte a creierului este dedicată mâinilor, este posibil ca atunci când privim amprentele și mâinile cuiva să ne putem da seama despre felul în care o persoană gândește. Când studiem mâini vedem că este așa. Amprentele și mâinile tale sunt ca un manual de utilizator pentru a te înțelege pe tine și viața ta. Nu avem încă o concluzie despre motivul pentru care avem amprente, dar avandu-le le putem studia. Semnificațiile lor mai adanci se descoperă cu timpul.

Citirea amprentelor adaugă un strat suplimentar analizei mâinilor, care evidențează procesele adânci de gândire ale unei persoane. Mii de studii au fost publicate având ca subiect amprentele degetelor și ale mâinilor ca indicatori genetici ai trăsăturillor de personalitate și predispozițiile la anumite boli. Formațiunile specifice ale amprentelor ne dau informații în legătură cu maniera în care un individ procesează informațiile. Amprentele sunt precum aranjamentele sinapselor creierului, determinându-ne să gândim într-un anumit  mod. Diferitele bucle, vârtejuri, cercuri și formațiuni în formă de V arată lungimea de undă mentală predominantă a unei persoane.

Studiind de-a lungul timpului atât gesturile oamenilor cât și forma mâinilor și a chipului pentru identificarea caracterului și modului de a gândi predominant fiecărei persoane, oamenii pot fi ajutați să se înțeleagă pe ei înșiși, natura lor interioară- și prin intermediul amprentelor. Efectul de a avea modelele gândurilor voastre cele mai ascunse revelate vouă poate fi o experiență uluitoare, pozitivă și eliberatoare.

sursa articol

În perioada următoare, Suada AGACHI va susține mai multe conferințe pe tema Citirii chipului uman, Analiza mâinilor și trasarea tiparului comportamental pe baza informațiilro astfel obținute.

 

Mai multe despre forma mâinilor și caracterul uman:

Mai multe despre Fizionomie, forma mâinilor și caracterul uman, aici:

Distribuie și prietenilor tăi sau invită-i la unul dintre evenimentele susținute de Suada! Cu siguranță vor aprecia valoarea informațiilor!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Consultații Numerologice – CLUJ
Citirea Chipului – Curs FIZIONOMIE 2017
Tainele Feminității – Seminar 2017
Fizionomia, forma mâinilor și caracterul uman

Leave a Reply